Projecten

Hier vindt u diverse wisselende projecten die door ons zijn uitgevoerd. Van voordeuren en kozijnen tot binnendeuren en kasten. Zo kunt u inspiratie op doen voor uw eigen woning!

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Tuindeuren vervangen

""

Tuindeuren zorgen ervoor dat u het heerlijke zomerse weer naar binnen haalt. Met dit mooie weer is het heerlijk om de tuindeuren open te slaan en buiten naar binnen te halen. De tuin wordt een verlenging van de woonkamer dankzij de tuindeuren.

Lees verder

Nieuwe schuifpui in Bovenkarspel

""

De Lange Deuren heeft recent een mooie schuifpui in Bovenkarspel mogen plaatsen. De schuifpui bevat grote ramen waardoor er veel lichtinval ontstaat in huis

Lees verder

Tuindeuren en een kozijn in Enkhuizen

""

De Lange Deuren heeft een nieuw stel tuindeuren en een recht kozijn geplaatst bij een klant in Enkhuizen. De tuindeuren zijn beide open te slaan en bestaan voor een groot deel uit glas, hierdoor ontstaat er een hoop lichtinval.

Lees verder

Stalen deuren

""

Stalen deuren werden vroeger voornamelijk gebruikt in fabrieken en openbare ruimtes, maar tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit het interieur. Het stoere karakter van het frame gecombineerd met het lichtinval door het glas zorgen ervoor dat dit een zeer geliefde deur is.

Lees verder

Garagedeuren van hoge kwaliteit

"Ook een mooie uitstraling voor de buitenkant van uw huis"

Deze prachtige garagedeur is donkergroen van kleur en heeft verticaal geprofileerde panelen. In beide deuren zitten ramen die voorzien kunnen worden van diverse soorten glas.

Lees verder

Prachtige barndeur

"Prachtig sfeerelement in uw huis"

Wij hebben deze prachtige barndeur bij een klant van ons mogen plaatsen. Een barndeur is een schuifdeur met een prachtige uitstraling. Barndeuren komen steeds vaker voor in woningen in Nederland. Een deur is een sfeerbepalend element en dit kan uw huis perfect aanvullen.

Lees verder

Kamer en suite deuren

"Stoere kamer en suite deuren voor een mooie scheiding van de kamers"

Deze prachtige deuren mochten we in een nieuwbouw woning in Hoofddorp plaatsen. Kamer en suite deuren houden warmte binnen en zijn geluiddempend. Vooral in een nieuwbouwwoning is dat ideaal.

Lees verder

Nieuwe achterdeur en houten schot

"Onderhoudsvrije en duurzame achtergevel"

De achterdeur en houten schotten van deze klant waren hard toe aan vervanging. De Lange Deuren heeft ervoor gezorgt dat de achterkant van dit huis er weer zo goed als nieuw uit ziet. Kijk snel verder voor het eindresultaat. 

Lees verder
1 2 3 4