Volledige woning voorzien van nieuwe kozijnen en een nieuwe voordeur

Onlangs mochten we aan de slag met een flinke klus. Onze vakmannen hebben de volledige woning van een klant voorzien van nieuwe kozijnen en ook de voordeur moest eraan geloven. Zowel aan de voorkant als de achterkant van de woning hebben we alle kozijnen vervangen. Dit geeft een prachtige moderne uitstraling aan de woning.

Nieuwe kozijnen zorgen voor meer comfort

Wanneer kozijnen al wat ouder zijn en aan vervanging toe zijn, dan isoleren ze vaak niet meer goed. Hierdoor gaat er veel warmte verloren, wat weer zonde is van de stookkosten. Nieuwe kozijnen met goed glas zorgen ervoor dat er geen warmteverlies meer is en dat het aangenaam warm is binnen. Daarnaast is dit het moment om naden en kieren te dichten, zodat er geen tocht meer is. De kozijnen die wij hebben geplaatst zijn voorzien van ventilatieroosters. Hierdoor komt er voldoende frisse lucht binnen.

Kozijnen laten vervangen

De Lange Deuren heeft de kozijnen op maat gemaakt voor deze woning. Zodra de kozijnen gemaakt waren hebben wij deze in een aantal dagen tijd geplaatst. De bewoners hebben gekozen voor moderne kozijnen met mooie profilering. Deze andere indeling van de kozijnen geeft de woning gelijk een nieuwe uitstraling. Het knapt de volledige woning op.

Kiest u ervoor om uw kozijnen te laten vervangen door De Lange Deuren? Dan wordt u volledig ontzorgt. Wij nemen alles uit handen en zorgen dat de kozijnen goed en snel worden geplaatst. Hierdoor heeft u nergens omkijken naar, heeft u er weinig last van en kunt u al snel genieten van uw nieuwe kozijnen. Wij kunnen alles verzorgen: van het glas tot het beslag en van de kozijnen tot de voordeur: u kunt voor het volledige pakket bij De Lange Deuren terecht.

Matchende voordeur

Om de woning helemaal af te maken is er gekozen voor een nieuwe voordeur die goed aansluit op de nieuwe kozijnen. Alle voordeuren van De Lange Deuren zijn inbraakwerend. Wij hebben een ruim assortiment waar u uit kunt kiezen. Daarnaast leveren we alles wat nodig is om uw voordeur af te maken.

Wilt u ook uw kozijnen of deuren vervangen? De Lange Deuren helpt u graag verder. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen