Projecten

Hier vindt u diverse wisselende projecten die door ons zijn uitgevoerd. Van voordeuren en kozijnen tot binnendeuren en kasten. Zo kunt u inspiratie op doen voor uw eigen woning!

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Nieuwe buitendeuren met kozijnen en hardstenen onderdorpels

"Nieuwe buitendeuren volledig naar wens"

Voor een klant hebben wij drie nieuwe buitendeuren met nieuwe kozijnen en hardstenen onderdorpels geplaatst. Onze vakmannen hebben zowel de volledige voor- als achterdeur vervangen en ook is er een extra toegangsdeur verwisseld. Door het toevoegen van deze nieuwe deuren heeft het huis een nieuwe, frisse uitstraling gekregen.

Lees verder

Een stalen roomdivider in het interieur

"Een echte eyecatcher in elk interieur"

Voor een klant hebben wij een prachtige afscheiding tussen twee ruimtes gecreëerd met de stalen roomdivider. De roomdivider zorgt voor een mooie scheiding tussen de ruimtes, terwijl de ruimtelijkheid en de lichtinval behouden blijft. De stalen uitstraling geeft een industrieel vleugje aan het interieur en past perfect in de ruimte.

Lees verder

Een ruimtelijke stalen deur in het interieur

"Een tijdloos design met veel lichtinval"

Voor een klant hebben wij een mooie stalen deur geplaatst in de woning. De stalen deur betreft een industriële binnendeur met een strak, stoer, modern en een tijdloos design.

Daarbij creëert de deur veel lichtinval en heeft een ruimtelijk karakter.

Lees verder

Garage deurenset in Enkhuizen

"Garagedeuren met een loopdeur bieden veel gemak"

Bij een klant in Enkhuizen hebben we in de garage een deurenset met glas geplaatst. Dit geeft meer lichtinval in de garage. Daarnaast geeft het een mooie uitstraling aan het totaalplaatje van de woning en garage.

Lees verder

Ruimtebesparende schuifdeuren

"Schuifdeuren zijn de perfecte oplossing op twee ruimtes van elkaar te scheiden"

Deuren zijn de perfecte oplossing om ruimtes van elkaar af te schermen. Maar kiest u voor openslaande deuren, dan nemen die ruimte in beslag en moet u rekening houden met de draairichting van de deuren. Voor een woning in Hoogkarspel hebben we een andere oplossing bedacht, namelijk: schuifdeuren. De klant heeft gekozen voor deuren met een prachtige strakke en industriële uitstraling.

Lees verder

Scheidingswand met vier deuren

""

We hebben weer een prachtige klus mogen uitvoeren bij een klant van ons. De vakmannen van De Lange Deuren hebben een scheidingswand met vier deuren geplaatst. Hierdoor worden twee ruimtes van elkaar afgesloten, maar ze kunnen ook weer gemakkelijk met elkaar worden verbonden door de deuren die open geschoven kunnen worden.

Lees verder

Volledige woning voorzien van nieuwe kozijnen en een nieuwe voordeur

"Nieuwe kozijnen zorgen voor meer comfort"

Onlangs mochten we aan de slag met een flinke klus. Onze vakmannen hebben de volledige woning van een klant voorzien van nieuwe kozijnen en ook de voordeur moest eraan geloven. Zowel aan de voorkant als de achterkant van de woning hebben we alle kozijnen vervangen. Dit geeft een prachtige moderne uitstraling aan de woning.

Lees verder

Schuifkast onder schuine wand

"Benut de ruimte optimaal met een kast onder een schuine wand"

Veel mensen hebben schuine wanden in huis. Deze ruimte wordt vaak niet gebruikt en gaat daardoor verloren. De Lange Deuren biedt daar de oplossing voor. Wij maken op maat gemaakte kasten die perfect onder uw schuine wanden passen. Hierdoor krijgt u extra opbergruimte en wordt de ruimte volledig benut.

Lees verder
1 2 3 4