Projecten

Hier vindt u diverse wisselende projecten die door ons zijn uitgevoerd. Van voordeuren en kozijnen tot binnendeuren en kasten. Zo kunt u inspiratie op doen voor uw eigen woning!

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Tuindeuren vervangen

""

Tuindeuren zorgen ervoor dat u het heerlijke zomerse weer naar binnen haalt. Met dit mooie weer is het heerlijk om de tuindeuren open te slaan en buiten naar binnen te halen. De tuin wordt een verlenging van de woonkamer dankzij de tuindeuren.

Lees verder

Nieuwe schuifpui in Bovenkarspel

""

De Lange Deuren heeft recent een mooie schuifpui in Bovenkarspel mogen plaatsen. De schuifpui bevat grote ramen waardoor er veel lichtinval ontstaat in huis

Lees verder

Tuindeuren en een kozijn in Enkhuizen

""

De Lange Deuren heeft een nieuw stel tuindeuren en een recht kozijn geplaatst bij een klant in Enkhuizen. De tuindeuren zijn beide open te slaan en bestaan voor een groot deel uit glas, hierdoor ontstaat er een hoop lichtinval.

Lees verder

Stalen deuren

""

Stalen deuren werden vroeger voornamelijk gebruikt in fabrieken en openbare ruimtes, maar tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit het interieur. Het stoere karakter van het frame gecombineerd met het lichtinval door het glas zorgen ervoor dat dit een zeer geliefde deur is.

Lees verder

Ombouwkast wasmachine met schuifdeuren

"Voldoende opbergruimte"

Bij het wassen komt veel meer kijken dan alleen de wasmachine en droger. U heeft wasmiddel, wasmanden, waszakjes en ga zo maar door. Dit moet allemaal een plekje krijgen in huis en netjes worden opgeborgen. De Lange Deuren heeft voor een klant een prachtig opbergsysteem om de wasmachine heen gemaakt. 

Lees verder

Garagedeuren van hoge kwaliteit

"Ook een mooie uitstraling voor de buitenkant van uw huis"

Deze prachtige garagedeur is donkergroen van kleur en heeft verticaal geprofileerde panelen. In beide deuren zitten ramen die voorzien kunnen worden van diverse soorten glas.

Lees verder

Radiatorombouw

"Verberg radiatoren met een prachtige radiatorombouw"

Vindt u het zicht op een blote radiator ook niet zo een mooi gezicht? Dan is een radiatorombouw de uitkomst. Voor onze klant hebben we de radiatoren weggewerkt met een mooie ombouw. Hierdoor krijgt de ruimte een mooiere uitstraling.

Lees verder

Prachtige barndeur

"Prachtig sfeerelement in uw huis"

Wij hebben deze prachtige barndeur bij een klant van ons mogen plaatsen. Een barndeur is een schuifdeur met een prachtige uitstraling. Barndeuren komen steeds vaker voor in woningen in Nederland. Een deur is een sfeerbepalend element en dit kan uw huis perfect aanvullen.

Lees verder
1 2 3