Projecten

Hier vindt u diverse wisselende projecten die door ons zijn uitgevoerd. Van voordeuren en kozijnen tot binnendeuren en kasten. Zo kunt u inspiratie op doen voor uw eigen woning!

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Diverse deuren geplaatst

"Voor iedere woning heeft De Lange Deuren de juiste deur, kozijn of kast"

Zoveel huizen, zoveel stijl en wensen. Voor verschillende klanten hebben wij verschillende deuren mogen plaatsen. Van een sfeervolle voordeur tot een stoere stalen deur: bij De Lange Deuren kunt u voor ieder soort deur, kozijn of kast terecht.

Lees verder

Dubbele deuren tussen woonhuis en serre

"Geen kou meer in huis"

Lees verder

Voordeur + kozijn vervangen

"Een voordeur geeft uitstraling aan een huis"

Lees verder

Tuindeuren vervangen

""

Tuindeuren zorgen ervoor dat u het heerlijke zomerse weer naar binnen haalt. Met dit mooie weer is het heerlijk om de tuindeuren open te slaan en buiten naar binnen te halen. De tuin wordt een verlenging van de woonkamer dankzij de tuindeuren.

Lees verder

Nieuwe schuifpui in Bovenkarspel

""

De Lange Deuren heeft recent een mooie schuifpui in Bovenkarspel mogen plaatsen. De schuifpui bevat grote ramen waardoor er veel lichtinval ontstaat in huis

Lees verder

Tuindeuren en een kozijn in Enkhuizen

""

De Lange Deuren heeft een nieuw stel tuindeuren en een recht kozijn geplaatst bij een klant in Enkhuizen. De tuindeuren zijn beide open te slaan en bestaan voor een groot deel uit glas, hierdoor ontstaat er een hoop lichtinval.

Lees verder

Stalen deuren

""

Stalen deuren werden vroeger voornamelijk gebruikt in fabrieken en openbare ruimtes, maar tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit het interieur. Het stoere karakter van het frame gecombineerd met het lichtinval door het glas zorgen ervoor dat dit een zeer geliefde deur is.

Lees verder

Ombouwkast wasmachine met schuifdeuren

"Voldoende opbergruimte"

Bij het wassen komt veel meer kijken dan alleen de wasmachine en droger. U heeft wasmiddel, wasmanden, waszakjes en ga zo maar door. Dit moet allemaal een plekje krijgen in huis en netjes worden opgeborgen. De Lange Deuren heeft voor een klant een prachtig opbergsysteem om de wasmachine heen gemaakt. 

Lees verder
1 2 3