Projecten

Hier vindt u diverse wisselende projecten die door ons zijn uitgevoerd. Van voordeuren en kozijnen tot binnendeuren en kasten. Zo kunt u inspiratie op doen voor uw eigen woning!

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Stalen taatsdeur

"Een prachtige scheiding tussen twee ruimtes!"

Voor een klant mochten wij een prachtige stalen taatsdeur plaatsen. De stalen deur heeft een greep die over de volledige hoogte van de deur loopt. Er is gekozen voor een vlakverdeling met 4 vlakken, wat de deur een mooi uitstraling geeft. De stalen deur is geplaatst tussen de hal en de woonkamer. Een prachtige scheiding tussen twee ruimtes!

Lees verder

Kant-en-klare voor- en achterdeur

"Voor- en achterdeur met stijlvolle en authentieke uitstraling"

Voor een project in Enkhuizen heeft De Lange Deuren een kant- en klare voordeur en achterdeur mogen leveren en plaatsen. Beide deuren zijn afgespoten in een prachtige kleur, waardoor de klant er helemaal geen omkijken naar heeft.

Lees verder

Diverse deuren geplaatst

"Voor iedere woning heeft De Lange Deuren de juiste deur, kozijn of kast"

Zoveel huizen, zoveel stijl en wensen. Voor verschillende klanten hebben wij verschillende deuren mogen plaatsen. Van een sfeervolle voordeur tot een stoere stalen deur: bij De Lange Deuren kunt u voor ieder soort deur, kozijn of kast terecht.

Lees verder

Dubbele deuren tussen woonhuis en serre

"Geen kou meer in huis"

Lees verder

Voordeur + kozijn vervangen

"Een voordeur geeft uitstraling aan een huis"

Lees verder

Tuindeuren vervangen

""

Tuindeuren zorgen ervoor dat u het heerlijke zomerse weer naar binnen haalt. Met dit mooie weer is het heerlijk om de tuindeuren open te slaan en buiten naar binnen te halen. De tuin wordt een verlenging van de woonkamer dankzij de tuindeuren.

Lees verder

Nieuwe schuifpui in Bovenkarspel

""

De Lange Deuren heeft recent een mooie schuifpui in Bovenkarspel mogen plaatsen. De schuifpui bevat grote ramen waardoor er veel lichtinval ontstaat in huis

Lees verder

Tuindeuren en een kozijn in Enkhuizen

""

De Lange Deuren heeft een nieuw stel tuindeuren en een recht kozijn geplaatst bij een klant in Enkhuizen. De tuindeuren zijn beide open te slaan en bestaan voor een groot deel uit glas, hierdoor ontstaat er een hoop lichtinval.

Lees verder
1 2 3 4