Projecten

Hier vindt u diverse wisselende projecten die door ons zijn uitgevoerd. Van voordeuren en kozijnen tot binnendeuren en kasten. Zo kunt u inspiratie op doen voor uw eigen woning!

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Ruimtebesparende schuifdeuren

"Schuifdeuren zijn de perfecte oplossing op twee ruimtes van elkaar te scheiden"

Deuren zijn de perfecte oplossing om ruimtes van elkaar af te schermen. Maar kiest u voor openslaande deuren, dan nemen die ruimte in beslag en moet u rekening houden met de draairichting van de deuren. Voor een woning in Hoogkarspel hebben we een andere oplossing bedacht, namelijk: schuifdeuren. De klant heeft gekozen voor deuren met een prachtige strakke en industriële uitstraling.

Lees verder

Scheidingswand met vier deuren

""

We hebben weer een prachtige klus mogen uitvoeren bij een klant van ons. De vakmannen van De Lange Deuren hebben een scheidingswand met vier deuren geplaatst. Hierdoor worden twee ruimtes van elkaar afgesloten, maar ze kunnen ook weer gemakkelijk met elkaar worden verbonden door de deuren die open geschoven kunnen worden.

Lees verder

Volledige woning voorzien van nieuwe kozijnen en een nieuwe voordeur

"Nieuwe kozijnen zorgen voor meer comfort"

Onlangs mochten we aan de slag met een flinke klus. Onze vakmannen hebben de volledige woning van een klant voorzien van nieuwe kozijnen en ook de voordeur moest eraan geloven. Zowel aan de voorkant als de achterkant van de woning hebben we alle kozijnen vervangen. Dit geeft een prachtige moderne uitstraling aan de woning.

Lees verder

Schuifkast onder schuine wand

"Benut de ruimte optimaal met een kast onder een schuine wand"

Veel mensen hebben schuine wanden in huis. Deze ruimte wordt vaak niet gebruikt en gaat daardoor verloren. De Lange Deuren biedt daar de oplossing voor. Wij maken op maat gemaakte kasten die perfect onder uw schuine wanden passen. Hierdoor krijgt u extra opbergruimte en wordt de ruimte volledig benut.

Lees verder

Scheidingswand van schuifdeuren in Enkhuizen

""Het was een top klus met een mooi eindresultaat. Ook de bewoners zijn erg blij met deze mooie woonoplossing!""

Onlangs hadden we een mooie klus in Enkhuizen. We mochten daar een scheidingswand plaatsen tussen de woonkamer en woonkeuken. De vakmannen van De Lange Deuren hebben de scheidingswand gemaakt door drie houten deuren met rookglas tussen de ruimtes te plaatsen. 

Lees verder

Tussendeur om de tocht tegen te gaan

"Dit is precies wat wij bedoelen!"

De bewoners van een monumentaal pand in de Rijp hadden erg veel last van tocht in huis. De tocht kwam via de voordeur binnen.

Lees verder

Goed geïsoleerde voordeur geplaatst in Heerhugowaard

"De nieuwe dikkere voordeur isoleert beter"

De voordeur van dit huis in Heerhugowaard was toe aan vervanging. De bewoners van het huis hebben gekozen voor een moderne rode voordeur met zijraam.

Lees verder

Stalen taatsdeur

"Een prachtige scheiding tussen twee ruimtes!"

Voor een klant mochten wij een prachtige stalen taatsdeur plaatsen. De stalen deur heeft een greep die over de volledige hoogte van de deur loopt. Er is gekozen voor een vlakverdeling met 4 vlakken, wat de deur een mooi uitstraling geeft. De stalen deur is geplaatst tussen de hal en de woonkamer. Een prachtige scheiding tussen twee ruimtes!

Lees verder
1 2 3 4