De Lange: deuren, kozijnen en kasten

De Lange is dé specialist voor uw deuren, kozijnen en kasten. In onze showroom in Grootebroek staat een ruime collectie binnendeuren. Daarnaast beschikken wij over een ruim assortiment aan voordeuren. Van een standaard deur tot een zeer luxe afgelakte variant met sierlijk deurbeslag, wij kunnen alles voor u realiseren. Tevens staan er in de showroom diverse voorbeeldopstellingen van houten en kunststof kozijnen.

Naast de deuren en kozijnen leveren wij ook andere gerelateerde producten zoals luxe deurbeslag, garagedeuren en maatwerk kasten. Voor een inloopkast met luxe schuif- of draaideuren met moderne interieurs draaien wij onze hand ook niet om.

Full-service leverancier

Wij voorzien iedereen graag van passend advies over onze producten. Heeft u een keuze gemaakt, gaan wij graag voor u aan de slag. Daarnaast beschikken wij over een eigen afhangservice, een technische dienst en zorgen wij ervoor dat wij alles netjes achterlaten, zodat u direct kunt genieten van uw deur, kozijn of kast.

Aangesloten bij de Erkend Deurenspecialist

De Lange is aangesloten bij de Erkend Deurenspecialist. Deze organisatie bestaat uit een groep van deurenspecialisten die kwaliteit en service voorop stellen in hun werkzaamheden. 
Als Erkende Deurenspecialist leveren wij een compleet pakket, afgepast naar uw wensen. Wij kunnen u veel informatie geven over modellen, materialen en vooral veel over de veiligheid en de beveiliging van uw woning. De Erkende Deurenspecialist staat garant voor een hoogwaardig kwaliteitsproduct.


Regio waarin wij werken

De Lange levert zijn deuren, kasten, kozijnen en andere producten vanuit Grootebroek. Wij werken voor een grote verscheidenheid aan klanten in regio Noord-Holland.

Onze showroom

Bent u benieuwd naar onze showroom? In onderstaande video kunt u bij ons binnen kijken en krijgt u al een impressie. U bent uiteraard van harte welkom om onze showroom ook in het echt te bewonderen. 
De Lange Deuren bevindt zich aan de Nijverheidsweg 11 in Grootebroek.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen