Horren

Onze horren zijn met zorg geselecteerd en op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten op uw ramen en deuren, ongeacht hun grootte of vorm.

Hor

Hor

Hor Detail

Hor Detail

Raamhor

Raamhor

Ontdek een insectenvrij huis met onze op maat gemaakte horren!

Wij bieden een breed scala aan oplossingen om uw huis te beschermen tegen ongewenste insecten, terwijl u geniet van een verfrissende luchtstroom. Onze horren zijn met zorg geselecteerd en op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten op uw ramen en deuren, ongeacht hun grootte of vorm.

Bij De Lange Deuren begrijpen we dat ieder huis uniek is, en daarom bieden we een uitgebreide selectie aan horren aan:

Plissé horren
Elegantie en functionaliteit in één. Deze op maat gemaakte horren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan elk type raam of deur.

Horgordijnen
Praktische en handige oplossing voor deuren naar buiten, zoals naar uw tuin of balkon.

Raamrolhorren
Minimalistische en onopvallende bescherming voor uw ramen.

Schuifhordeuren
Ideale keuze voor grote openingen, zoals schuifpuien. De soepele schuifbeweging zorgt voor moeiteloze bediening, terwijl het stevige ontwerp langdurig gebruiksgemak garandeert.

Voorzetraamhorren
Een perfecte oplossing voor ramen waarin het plaatsen van een inzethor niet mogelijk is.

Waarom kiezen voor De Lange Deuren?

Omdat wij staan voor kwaliteit, duurzaamheid en uitstekende service. Onze horren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en dagelijks gebruik weerstaan. Met onze op maat gemaakte horren bent u verzekerd van een perfect passende oplossing voor elk raam en elke deur in uw woning. Ons stijlvolle design zorgt ervoor dat onze horren naadloos aansluiten bij uw interieur.

Neem contact op

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen