Houten kozijnen

Bij De Lange kunt u terecht voor houten kozijnen van grote kwaliteit. Houten kozijnen overtuigen door hun warme uitstraling. De kozijnen geven uw woning een klassieke uitstraling. Wij leveren ook kozijnen met een combinatie van hout met aluminium, onder de typenaam 'twintherm'.

Dat is een constructieconcept waarbij de warmte van hout gecombineerd is met de hightech-kwaliteit en hoge weerstandsvermogen van aluminium. Wij maken de kozijnen van hout voor u op maat en plaatsen deze voor u. Daarbij houden wij rekening met uw wensen, zodat u kozijnen heeft die perfect op uw wensen aansluiten!

Bij De Lange Deuren combineren we de charme van houten kozijnen met moderne technologieën, waaronder HRR++ glas (hoog rendement glas). Onze houten kozijnen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, zodat u zowel een moderne als klassieke uitstraling kunt realiseren voor uw huis.

Ervaar de voordelen van onze houten kozijnen.

Moderne en klassieke uitstraling
Onze houten kozijnen passen bij elk type interieur, van modern tot klassiek, en voegen een vleugje stijl toe aan uw huis.

Uitstekende kwaliteit
Onze kozijnen worden met vakmanschap vervaardigd uit hoogwaardig hout, waardoor ze duurzaam en robuust zijn.

HRR++ glas voor optimale isolatie
Het hoog rendement glas zorgt voor uitstekende isolatie, waardoor u bespaart op energiekosten en het comfort in uw huis verbetert.

Maatwerk
Onze houten kozijnen worden op maat gemaakt, zodat ze perfect passen bij uw woning en uw specifieke wensen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontdek de mogelijkheden!

Wilt u uw huis voorzien van houten kozijnen die perfect passen bij uw smaak en stijl? Onze experts staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe onze moderne en klassieke houten kozijnen met HRR++ glas uw huis kunnen verrijken.

Neem contact op

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen