Projecten

Hier vindt u diverse wisselende projecten die door ons zijn uitgevoerd. Van voordeuren en kozijnen tot binnendeuren en kasten. Zo kunt u inspiratie op doen voor uw eigen woning!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bezoek onze showroom!

Kant-en-klare voor- en achterdeur

Kant-en-klare voor- en achterdeur

Voor een project in Enkhuizen heeft De Lange Deuren een kant- en klare voordeur en achterdeur mogen leveren en plaatsen. Beide deuren zijn afgespoten in een prachtige kleur, waardoor de klant er helemaal geen omkijken naar heeft.

Lees meer
Diverse deuren geplaatst

Diverse deuren geplaatst

''Voor iedere woning heeft De Lange Deuren de juiste deur, kozijn of kast''

Zoveel huizen, zoveel stijl en wensen. Voor verschillende klanten hebben wij verschillende deuren mogen plaatsen. Van een sfeervolle voordeur tot een stoere stalen deur: bij De Lange Deuren kunt u voor ieder soort deur, kozijn of kast terecht.

Lees meer
Dubbele deuren tussen woonhuis en serre

Dubbele deuren tussen woonhuis en serre

Een serre is een prachtige toevoeging aan een huis en zorgt vaak ook voor een extra zitplek. Maar bij deze klant zorgde de serre voor kou in huis. Daarom hebben zij ervoor gekozen om een dubbele deurenset te laten plaatsen door De Lange Deuren. Wij hebben deze geplaatst tussen het woonhuis en de serre in, zodat er geen kou meer vanuit de serre naar binnen kan komen en de ruimte kan worden afgesloten. Dankzij het glas blijft de open sfeer en is er nog een verbinding tussen de woonkamer en de serre.

Lees meer
Voordeur + kozijn vervangen

Voordeur + kozijn vervangen

Voor een klant mochten wij de voordeur vervangen en het daarbij behorende kozijn. Er is gekozen voor een prachtig afgewerkte deur met ronde deurknop. De voordeur heeft mooi lijstwerk, wat een prachtige uitstraling geeft aan het huis. Daarnaast heeft de deur een rooster, wat voor een klassiekere uitstraling zorgt. In veel voordeuren wordt een brievenbusgleuf geplaatst. Maar doordat ook het kozijn moest worden vervangen, kon de brievenbus onder het zijraam worden gemaakt. De voordeur met het nieuwe kozijn zorgen samen voor een mooi geheel en een prachtig eindresultaat!

Lees meer
Tuindeuren vervangen

Tuindeuren vervangen

Tuindeuren zorgen ervoor dat u het heerlijke zomerse weer naar binnen haalt. Met dit mooie weer is het heerlijk om de tuindeuren open te slaan en buiten naar binnen te halen. De tuin wordt een verlenging van de woonkamer dankzij de tuindeuren.

Lees meer
Nieuwe schuifpui in Bovenkarspel

Nieuwe schuifpui in Bovenkarspel

De Lange Deuren heeft recent een mooie schuifpui in Bovenkarspel mogen plaatsen. De schuifpui bevat grote ramen waardoor er veel lichtinval ontstaat in huis

Lees meer
Tuindeuren en een kozijn in Enkhuizen

Tuindeuren en een kozijn in Enkhuizen

De Lange Deuren heeft een nieuw stel tuindeuren en een recht kozijn geplaatst bij een klant in Enkhuizen. De tuindeuren zijn beide open te slaan en bestaan voor een groot deel uit glas, hierdoor ontstaat er een hoop lichtinval.

Lees meer
Stalen deuren

Stalen deuren

Stalen deuren werden vroeger voornamelijk gebruikt in fabrieken en openbare ruimtes, maar tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken uit het interieur. Het stoere karakter van het frame gecombineerd met het lichtinval door het glas zorgen ervoor dat dit een zeer geliefde deur is.

Lees meer
Garagedeuren van hoge kwaliteit

Garagedeuren van hoge kwaliteit

''Ook een mooie uitstraling voor de buitenkant van uw huis''

Deze prachtige garagedeur is donkergroen van kleur en heeft verticaal geprofileerde panelen. In beide deuren zitten ramen die voorzien kunnen worden van diverse soorten glas.

Lees meer
Prachtige barndeur

Prachtige barndeur

''Prachtig sfeerelement in uw huis''

Wij hebben deze prachtige barndeur bij een klant van ons mogen plaatsen. Een barndeur is een schuifdeur met een prachtige uitstraling. Barndeuren komen steeds vaker voor in woningen in Nederland. Een deur is een sfeerbepalend element en dit kan uw huis perfect aanvullen.

Lees meer
Kamer en suite deuren

Kamer en suite deuren

''Stoere kamer en suite deuren voor een mooie scheiding van de kamers''

Deze prachtige deuren mochten we in een nieuwbouw woning in Hoofddorp plaatsen. Kamer en suite deuren houden warmte binnen en zijn geluiddempend. Vooral in een nieuwbouwwoning is dat ideaal.

Lees meer
Nieuwe achterdeur en houten schot

Nieuwe achterdeur en houten schot

''Onderhoudsvrije en duurzame achtergevel''

De achterdeur en houten schotten van deze klant waren hard toe aan vervanging. De Lange Deuren heeft ervoor gezorgt dat de achterkant van dit huis er weer zo goed als nieuw uit ziet. Kijk snel verder voor het eindresultaat. 

Lees meer
Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen