Garage deurenset in Enkhuizen

Bij een klant in Enkhuizen hebben we in de garage een deurenset met glas geplaatst. Dit geeft meer lichtinval in de garage. Daarnaast geeft het een mooie uitstraling aan het totaalplaatje van de woning en garage.

Garagedeuren met loopdeur

Er is gekozen voor een deurenset met mooie groeven, die de garagedeuren net wat extra’s geven. Deze mensen hebben gekozen voor een deurenset met een loopdeur. Hierdoor is de garage gemakkelijk toegankelijk en hoeft niet de volledige garage open voordat de bewoners er doorheen kunnen. Het is ook mogelijk om beide deuren open te zetten.

Hoog afwerkingsniveau

De garagedeuren zijn vooraf ingemeten door De Lange Deuren en vervolgens op maat gemaakt en geplaatst. Kenmerkend voor de garagedeuren is het hoge afwerkingsniveau. De stijlen en dorpels zijn opgebouwd uit massief hardhout met MDF exterieur panelen. We kunnen garagedeuren met een standaard dikte van 4 cm leveren. Wilt u extra isolatie? Dan kunt u kiezen voor 5,4 cm dikte.

Complete garagedeuren

De Lange Deuren heeft ook voor het deurbeslag gezorgd. Bij garagedeuren is het extra belangrijk dat er goed veiligheidsbeslag op zit met een kerntrekbeveiliging en een inbraakwerend driepuntssluiting. Zo wordt de kans op inbraken flink verkleind.

Bent u ook toe aan nieuwe garagedeuren of wilt u uw sectionale garagedeur vervangen door een deurenset met loopdeur? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom om alle mogelijkheden met ons te bespreken. De adviseurs van De Lange Deuren staan voor u klaar!

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen