Ruimtebesparende schuifdeuren

Deuren zijn de perfecte oplossing om ruimtes van elkaar af te schermen. Maar kiest u voor openslaande deuren, dan nemen die ruimte in beslag en moet u rekening houden met de draairichting van de deuren. Voor een woning in Hoogkarspel hebben we een andere oplossing bedacht, namelijk: schuifdeuren. De klant heeft gekozen voor deuren met een prachtige strakke en industriële uitstraling.

Ruimtelijke schuifdeuren

De schuifdeuren zijn geplaatst tussen twee ruimtes in om ze zo van elkaar te kunnen scheiden en er twee aparte ruimtes van te kunnen maken. Worden de deuren open gezet, dan zijn de ruimtes weer in open verbinding met elkaar. Daarnaast bevatten de deuren glas, waardoor het ruimtelijke effect blijft en er ook bij dichte deuren nog een verbinding is tussen de ruimtes.

We hebben in totaal twee sets met schuifdeuren geplaatst. Een variant met drie glazen schuifdeuren en een variant met twee glazen deuren en een derde dichte deur. Daarnaast hebben we nog een gewone loopdeur tussen de hal en de woonkamer geplaatst.

De Lange Deuren biedt de oplossing

Bij De Lange Deuren zorgen we ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart van het vervangen van de deuren en kozijnen. Wij meten de deuren in, maken deze volledig naar wens en zorgen vervolgens voor de plaatsing. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u snel genieten van uw nieuwe deuren.

Zijn uw deuren ook toe aan vervanging? Kom dan langs in onze showroom. Onze specialisten staan voor u klaar en voorzien u van persoonlijk en professioneel advies.

Tot snel bij De Lange Deuren!

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen