Een stalen roomdivider in het interieur

Voor een klant hebben wij een prachtige afscheiding tussen twee ruimtes gecreëerd met de stalen roomdivider. De roomdivider zorgt voor een mooie scheiding tussen de ruimtes, terwijl de ruimtelijkheid en de lichtinval behouden blijft. De stalen uitstraling geeft een industrieel vleugje aan het interieur en past perfect in de ruimte.

Stalen roomdivider: een verrijking in uw ruimte

De stalen roomdivider vormt een stijvolle afscheiding tussen twee ruimtes. Het glas geeft een optisch ruimtelijker gevoel. Vaak blokkeert een afscheiding tussen twee ruimtes het licht. Doordat de divider is voorzien van glas is dit niet het geval en valt het licht er prachtig doorheen. Met als resultaat een verrijking voor de ruimte.

Daarbij past staal in iedere woning. Of u nu een industrieel, klassiek, modern, landelijk of een luxe woonstijl heeft, staal past bij iedere stijl en in iedere ruimte. De stalen dividers zijn veilig, kindvriendelijk, duurzaam, van de hoogste kwaliteit en onderhoudsarm. Het kan ook toegepast worden in ruimtes met vloerverwarming.

Meer weten over de stalen roomdivider?

Bij De Lange Deuren zorgen we ervoor dat er naar al uw wensen wordt geluisterd en komen wij graag samen tot een passende oplossing voor uw woning. Wij meten de roomdivider in en plaatsen deze op de juiste plek. Ziet u de stalen roomdivider al helemaal voor u in uw interieur? Kom dan langs in onze showroom. Onze specialisten beantwoorden uw vragen graag en helpen u verder.

Kom langs in onze showroom of bel naar 0228 - 51 12 69 voor meer informatie.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen