Nieuwe buitendeuren met kozijnen en hardstenen onderdorpels

Voor een klant hebben wij drie nieuwe buitendeuren met nieuwe kozijnen en hardstenen onderdorpels geplaatst. Onze vakmannen hebben zowel de volledige voor- als achterdeur vervangen en ook is er een extra toegangsdeur verwisseld. Door het toevoegen van deze nieuwe deuren heeft het huis een nieuwe, frisse uitstraling gekregen.

Nieuwe kozijnen

Wanneer kozijnen al wat ouder zijn en aan vervanging toe zijn, dan isoleren ze vaak niet meer goed. Hierdoor gaat er veel warmte verloren, wat zonde is van de stookkosten. Nieuwe kozijnen met goed glas zorgen ervoor dat er geen warmteverlies meer is en dat het aangenaam warm is binnen. Daarnaast is dit het moment om naden en kieren te dichten, zodat er geen tocht meer is.

Hardstenen onderdorpels

Bij de nieuwe kozijnen kwamen ook nieuwe onderdorpels kijken. Een onderdorpel is een belangrijk onderdeel van een gevel en zorgt voor een lucht- en waterdichte afsluiting van de buitenwereld. Een onderdorpel krijgt gedurende de jaren een hoop te verduren en kan daardoor behoorlijk aan vervanging toe zijn. Door de natuurlijke en levendige uitstraling zorgt een hardstenen onderdorpel voor een sfeervolle en authentieke look.

De Lange Deuren biedt de oplossing

Het vervangen van de deuren en kozijnen is een hele onderneming. Bij De Lange Deuren zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart bij dit proces. Van tevoren meten wij de deuren in en zorgen wij er voor dat deze volledig zijn afgestemd op uw wens alvorens de plaatsing. Zo hoeft u nergens naar om te kijken en kunt u snel genieten van uw nieuwe deuren.

Zijn uw (buiten) deuren ook toe aan vervanging? Kom dan langs in onze showroom. Daar staan onze specialisten klaar om u te voorzien van persoonlijk en professioneel advies. Tot snel bij De Lange Deuren!

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen