Scheidingswand met vier deuren

We hebben weer een prachtige klus mogen uitvoeren bij een klant van ons. De vakmannen van De Lange Deuren hebben een scheidingswand met vier deuren geplaatst. Hierdoor worden twee ruimtes van elkaar afgesloten, maar ze kunnen ook weer gemakkelijk met elkaar worden verbonden door de deuren die open geschoven kunnen worden.

Kozijn voor vier schuifdeuren

De schuifdeuren moeten uiteraard wel goed kunnen schuiven. Daarom hebben we een kozijn op maat gemaakt, die perfect in de ruimte past. Aan dit kozijn is het schuifsysteem bevestigd, zodat de deuren gemakkelijk kunnen schuiven en ook over elkaar geschoven kunnen worden. Hierdoor kunnen de ruimtes weer volledig open worden gezet.

Doordat het volledige systeem in het kozijn boven de deuren is verwerkt, was er geen rails of bevestiging onder meer nodig. De vloer is dus volledig in tact gebleven en loopt mooi door onder de deuren.

Stijlvolle deuren met mat glas

Dankzij de deuren kunnen de twee ruimtes van elkaar worden afgesloten. Om voor privacy te zorgen, maar niet het lichtinval te beperken is er gekozen voor glas met een matte afwerking. Hierdoor blijft het transparante karakter, zonder dat er te veel doorkijk is.

Toe aan nieuwe deuren?

Bij De Lange Deuren hebben we alle deuren in huis. Voor alle stijlen, wensen en mogelijkheden kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag verder en adviseren u over de mogelijkheden. Benieuwd naar onze deuren? Kom dan langs in de showroom. Graag tot snel bij De Lange Deuren!

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen