Diverse deuren geplaatst

Zoveel huizen, zoveel stijl en wensen. Voor verschillende klanten hebben wij verschillende deuren mogen plaatsen. Van een sfeervolle voordeur tot een stoere stalen deur: bij De Lange Deuren kunt u voor ieder soort deur, kozijn of kast terecht.

Sfeervolle voordeur

Deze prachtige voordeur met stijlen geeft de woning een mooie uitstraling. De luxe voordeur is afgelakt in een subtiele kleur. De Lange Deuren heeft het raampje voorzien van glas en daarnaast de brievenbus, het deurbeslag en het slot gemonteerd.

Stalen binnendeur

Steeds meer mensen kiezen ervoor: een stalen binnendeur in huis. Zo ook deze klant. De stalen deur geeft een stoere en strakke uitstraling aan de ruimte. Door het glas heeft het een open karakter en worden de ruimtes mooi met elkaar verbonden.

Stijlvolle binnendeur met matglas

Deze deur met zwarte stijlen en zwart beslag hebben wij in de woning van een klant mogen plaatsen. De deur is een echte blikvanger en door het glas laat het licht door. Om de inkijk naar de andere ruimte te beperken is er gekozen voor matglas.

Voor iedere woning heeft De Lange Deuren de juiste deur, kozijn of kast. Wij adviseren u hier graag over. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk dan de deuren op onze website of laat u inspireren in onze showroom. Daar adviseren wij u graag!

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen