Schuifkast onder schuine wand

Veel mensen hebben schuine wanden in huis. Deze ruimte wordt vaak niet gebruikt en gaat daardoor verloren. De Lange Deuren biedt daar de oplossing voor. Wij maken op maat gemaakte kasten die perfect onder uw schuine wanden passen. Hierdoor krijgt u extra opbergruimte en wordt de ruimte volledig benut.

Schuifkasten op maat

Voor deze klant hebben wij schuifkasten op maat gemaakt. De ruimte is goed opgemeten en op basis van de afmetingen is de kast volledig door De Lange Deuren op maat gemaakt. De kast is vervolgens door ons onder de schuine wand geplaatst. De schuifkasten passen perfect en staan prachtig in de ruimte. Ook de inrichting van de kast hebben we verzorgd. Samen met de klant hebben we bepaald hoe de kast ingedeeld moest worden. Het eindresultaat mag er zeker zijn! De bewoners zijn blij met hun schuifkasten op maat en de extra opbergruimte.

Diverse mogelijkheden van kasten

Naast schuifkasten maakt, levert en plaatst De Lange Deuren nog veel meer soorten kasten. Denk bijvoorbeeld aan boekenkasten, draaideurkasten en en suite kasten. Voor ieder interieur en iedere woning hebben wij een passende oplossing.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 0228 – 51 12 69 of kom langs in onze showroom aan de Nijverheidsweg 11 in Grootebroek. Daar adviseren wij u graag!

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen