Dubbele deuren tussen woonhuis en serre

Een serre is een prachtige toevoeging aan een huis en zorgt vaak ook voor een extra zitplek. Maar bij deze klant zorgde de serre voor kou in huis. Daarom hebben zij ervoor gekozen om een dubbele deurenset te laten plaatsen door De Lange Deuren. Wij hebben deze geplaatst tussen het woonhuis en de serre in, zodat er geen kou meer vanuit de serre naar binnen kan komen en de ruimte kan worden afgesloten. Dankzij het glas blijft de open sfeer en is er nog een verbinding tussen de woonkamer en de serre.

Wij hebben diverse deuren voor iedere woning. Van stalen deuren tot prachtige eikenhouten deuren en van binnendeuren tot voordeuren: wij hebben het allemaal. Wij denken graag met u mee en adviseren u welke oplossing het beste bij uw woning past. Heeft u ook een woonprobleem of bent u toe aan nieuwe deuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze showroom om voorbeelden te bekijken en voor persoonlijk advies.

Naast deuren leveren en plaatsen wij ook kozijnen en kasten en bieden we volledig maatwerk aan. Voor vragen kunt u bellen naar 0228 51 12 69 of gebruikmaken van ons contactformulier.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen