Scheidingswand van schuifdeuren in Enkhuizen

Onlangs hadden we een mooie klus in Enkhuizen. We mochten daar een scheidingswand plaatsen tussen de woonkamer en woonkeuken. De vakmannen van De Lange Deuren hebben de scheidingswand gemaakt door drie houten deuren met rookglas tussen de ruimtes te plaatsen. 

De scheidingswand bestaat uit één vaste deur en twee schuifdeuren die synchroon lopen. Dit houdt in dat wanneer de eerste deur over de tweede schuift, deze automatisch mee open of dicht schuift. Het is een prachtig systeem! Wanneer de deuren volledig gesloten zijn, is de wand helemaal dicht. Zijn de deuren geopend, dan kan 2/3e  van de opening benut worden.

Geen rails op de vloer

Er is gekozen om geen rails op of in de vloer te plaatsen voor de schuifdeuren. De deuren hangen dus boven in het kozijn en schuiven open en dicht via de rails die we tegen het plafond hebben bevestigd. Hierdoor ontstaat er geen obstakel om overheen te stappen en hoeft er ook geen aanpassing aan de vloer te worden gemaakt. De vloer loopt mooi door en de schuifdeuren schuiven soepel open dankzij de schuifconstructie boven de deur. Omdat er drie deuren aan de op maat gemaakte constructie hangen, is deze extra stevig gemaakt.

Houten deuren met staal look

De bewoners hebben gekozen voor mooie houten deuren met rookglas. Dit geeft een prachtige en chique uitstraling. De houten deuren hebben een uitstraling van stalen deuren maar zijn volledig van hout gemaakt. Stalen deuren zijn vrij prijzig. Een houten deur met dezelfde uitstraling is een mooie en goedkopere oplossing. Daarnaast hebben deze deuren een warme uitstraling en kunnen ze makkelijker in een andere kleur geverfd worden.

Een mooie woonoplossing

Het was een top klus met een mooi eindresultaat. Ook de bewoners zijn erg blij met deze mooie woonoplossing! Wilt u ook een scheidingswand van schuifdeuren in uw woning? Of bent u benieuwd naar andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Grootebroek. Wij helpen u daar graag verder en voorzien u van goed advies. In onze showroom kunt u ook diverse voorbeelden bekijken. Graag tot snel bij De Lange Deuren!

 

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen