Stalen taatsdeur

Voor een klant mochten wij een prachtige stalen taatsdeur plaatsen. De stalen deur heeft een greep die over de volledige hoogte van de deur loopt. Er is gekozen voor een vlakverdeling met 4 vlakken, wat de deur een mooi uitstraling geeft. De stalen deur is geplaatst tussen de hal en de woonkamer. Een prachtige scheiding tussen twee ruimtes!

Taatsdeur

Het gaat om een stalen taatsdeur. De deur draait dus niet op de hoek van de deur, maar om z’n eigen as. De bevestigingspunten bevinden zich aan de onder- en bovenzijde van de deur. Hierdoor gaat de stalen taatsdeur naar beide kanten open en valt deze vanzelf dicht.

Doordat de deur voor een groot deel uit glas bestaat laat het veel licht door en zorgt het voor een mooie scheiding tussen de ruimtes zonder de openheid te verliezen. De stalen deur heeft een luxe uitstraling en geeft een upgrade aan het interieur.

Wilt u ook een stalen taatsdeur of een andere stalen deur aanschaffen? De Lange Deuren adviseert u graag. De deur kan volledig naar uw wens worden aangepast. U heeft keuze uit verschillende types, kleuren, vlakverdeling enzovoorts.

Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom om de mogelijkheden door te nemen.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen