Kant-en-klare voor- en achterdeur

Voor een project in Enkhuizen heeft De Lange Deuren een kant- en klare voordeur en achterdeur mogen leveren en plaatsen. Beide deuren zijn afgespoten in een prachtige kleur, waardoor de klant er helemaal geen omkijken naar heeft.

Voordeur met lijstwerk en raam

Er is gekozen voor een voordeur met lijstwerk. Dit geeft een mooie uitstraling en het past goed bij de stijl van de woning. Daarnaast is er gekozen voor een klein ruitje in de voordeur. Hierdoor blijft de privacy behouden, maar komt er wel nog wat licht binnen en kunnen de bewoners zien wie er voor de deur staat. Het luikje van het raam kan open en dicht. De voordeur is afgewerkt met rond deurbeslag, een veilig slot, een brievenbus en een ouderwetse deurklopper. Hierdoor krijgt de voordeur een authentieke uitstraling.

Stijlvolle achterdeur

De achterdeur heeft dezelfde kleur gekregen als de voordeur en past er qua stijl mooi bij. De achterdeur heeft iets meer details in het lijstwerk. Daarnaast bevat het een raam met roeden. Dit zorgt voor een sfeervol geheel. De achterdeur heeft veilig en goed deurbeslag met een slot gekregen.

Ook uw deur laten vervangen?

Wilt u uw deuren ook laten vervangen en wilt u daar zelf zo min mogelijk werk aan hebben? Bij De Lange Deuren leveren en plaatsen we de deur voor u. Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat de deur wordt afgespoten in de gewenste kleur. Hierdoor hoeft u er zelf niks aan te doen en kunt u snel genieten van uw nieuwe deur!

Kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken en voorbeeld deuren te bekijken. U kunt ons ook bellen op: 0228 – 51 12 69 voor meer informatie.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen