Garagedeuren

De Lange is uw specialist in houten garagedeuren. Wij leveren en installeren garagedeuren in vele uitvoeringen en maten. Kom langs in de showroom om alle modellen te bekijken, wij helpen uw graag met het maken van de juiste keuze. Onze garagedeuren zijn geïsoleerd en versterkt met staal. Ze worden nauwkeurig op maat gemaakt en gespoten in een door u gewenste kleur. De garagedeuren zijn topklasse, en worden gefabriceerd onder KOMO-keur en geleverd met SKH garantie. Hierdoor bent u gegarandeerd van kwaliteit!

Haarlem

Haarlem

Volendam

Volendam

Volendam rond

Volendam rond

Lelystad

Lelystad

Almere

Almere

Nijmegen

Nijmegen

Deventer

Deventer

Arnhem

Arnhem

Zaandam

Zaandam

Edam

Edam

Maastricht

Maastricht

Zutphen

Zutphen

Amsterdam

Amsterdam

Leiden rond

Leiden rond

Almelo

Almelo

de lange

de lange

Hoorn

Hoorn

Almelo

Almelo

HGS20

HGS20

Hoorn

Hoorn

Ontdek Uw Ideale Garagedeur

Als specialist in garagedeuren bieden wij een scala aan modellen en maten, zodat u de perfecte garagedeur vindt die naadloos aansluit bij uw woning. Bezoek onze showroom om alle mogelijkheden te ontdekken, en ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Met De Lange als uw specialist in houten garagedeuren bent u verzekerd van een hoogwaardige en duurzame oplossing voor uw garage. Onze garagedeuren worden met zorg vervaardigd en afgewerkt, zodat ze jarenlang meegaan en uw garage een stijlvolle uitstraling geven. Investeer in de kwaliteit van uw garagedeur en geniet van het gemak, comfort en de esthetiek die het aan uw woning toevoegt.

Diverse opties voor garagedeuren

Ruime keuze aan uitvoeringen en maten
Bij De Lange begrijpen we dat elke garage uniek is, en daarom bieden we een breed scala aan uitvoeringen en maten garagedeuren. Of u nu een traditionele, moderne of landelijke stijl verkiest, wij hebben de perfecte garagedeur voor uw woning.

Isolatie en versteviging
Onze garagedeuren zijn niet alleen fraai, maar ook functioneel. Ze zijn geïsoleerd om uw garage te beschermen tegen kou, warmte en geluid. Daarnaast zijn ze verstevigd met staal voor extra duurzaamheid en veiligheid.

Maatwerk in kleur
Elk detail telt, en daarom worden onze garagedeuren nauwkeurig op maat gemaakt en in een door u gewenste kleur gespoten. Zo kunt u ervoor zorgen dat de garagedeur perfect past bij de stijl en uitstraling van uw woning.

Kwaliteit gegarandeerd
Onze houten garagedeuren voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze worden gefabriceerd onder het KOMO-keurmerk en worden geleverd met SKH garantie. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat u een garagedeur van topklasse ontvangt.

Bezoek onze showroom

In onze showroom kunt u alle modellen en mogelijkheden van onze houten garagedeuren bekijken. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Wij begrijpen dat een garagedeur niet alleen functioneel moet zijn, maar ook esthetisch moet aansluiten bij uw woning. Laat ons u helpen om de perfecte houten garagedeur te vinden die uw garage en huis complementeert.

Neem contact op

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen