Eiken houten deuren

Bent u op zoek naar een elegante en luxe binnendeur? Dan zijn onze eiken houten deuren zeer geschikt voor uw woning. Wij hebben diverse eigentijdse modellen, volledig gemaakt van eikenhout. De deur kan op maat gemaakt worden. Daarbij kunt u kiezen voor horizontale of verticale banen en uit hoeveel banen de deur moet bestaan. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden van de eiken houten binnendeuren? Kom langs in onze showroom om voorbeelden te bekijken en om uw wensen te bespreken.

Eikenhouten deur 5 stroken

Eikenhouten deur 5 stroken

Eikenhouten deur - verticaal 4 stroken

Eikenhouten deur - verticaal 4 stroken

Eikenhouten deur - verticaal 6 stroken

Eikenhouten deur - verticaal 6 stroken

Eikenhouten deur - horizontaal 14 stroken

Eikenhouten deur - horizontaal 14 stroken

Onze eikenhouten deuren zijn de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een tijdloos en verfijnd statement in hun woning. Gemaakt van hoogwaardig eikenhout, stralen deze deuren klasse en warmte uit. Onze expertise en vakmanschap zijn te herkennen in onze deuren, die niet alleen een prachtige toevoeging zijn voor uw woning, maar ook een investering in duurzaamheid en functionaliteit op de lange termijn.

Eikenhouten deuren

Eikenhout staat bekend om duurzaamheid, sterkte en esthetische aantrekkingskracht, de eikenhouten deuren van De Lange zijn daar geen uitzondering op. Eikenhout is een van de meest duurzame houtsoorten, waardoor onze eikenhouten deuren jarenlang meegaan en bestand zijn tegen slijtage. De natuurlijke eigenschappen van het eiken, zoals de nerfpatronen en warme tinten, geven elke deur een uniek karakter. Of u nu een modern huis of een klassieke woning heeft, onze eikenhouten deuren bieden een natuurlijke charme die uw huis een warme en uitnodigende uitstraling geeft.

Bij De Lange geloven we in het leveren van deuren die perfect aansluiten bij uw stijl en smaak. Daarom bieden we maatwerkopties aan voor onze eikenhouten deuren. U kunt kiezen uit horizontale of verticale banen en bepalen uit hoeveel banen de deur moet bestaan, waardoor uw deur een uniek en persoonlijk karakter krijgt. De massief houten deuren zorgen voor een robuuste en stijlvolle uitstraling.

Bezoek onze showroom!

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan langs in onze showroom om het ruime assortiment aan eikenhouten binnendeuren te bekijken. Als u behoefte heeft aan persoonlijk advies, plan dan een afspraak in zodat we voldoende tijd kunnen nemen om u te helpen! Zo vinden we samen de perfecte eikenhouten deur voor uw huis!

Neem contact op

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen