En suite deuren / Scheidingswanden

En suite deuren zijn deuren die zijn geplaatst tussen twee aaneengesloten kamers. Kamer en suite deuren zijn bijna altijd schuifdeuren en zijn deels in de muur weggewerkt. En suite deuren zorgen voor een karakteristieke sfeer en bestaan in veel varianten. Sommige kamer en suite deuren bevatten glas-in-lood ramen, anderen zijn helemaal strak en bevatten geen glas. Vaak worden er kasten geplaatst aan beide zijden van de en suite deuren. Deze suitekasten kunnen worden ingericht als dichte of open kast. De kamer en suite deuren en kasten worden volledig op maat gemaakt en naar uw wensen. Daarbij gebruiken wij het mooiste hout en zorgen wij voor een goede en mooie afwerking.

En suite deuren

Bij De Lange Deuren begrijpen we de subtiliteiten van en suite deuren en hoe ze kamers op een unieke manier met elkaar kunnen verbinden. En suite deuren zijn niet zomaar deuren; ze vormen een elegante overgang tussen twee aangrenzende ruimtes, vaak met behulp van schuifdeuren die deels in de muur zijn verwerkt. Deze deuren brengen een karakteristieke sfeer met zich mee, en hun ontwerpen variëren om aan verschillende stijlvoorkeuren te voldoen.

Of u nu houdt van glas-in-lood ramen die speels licht doorlaten, of een strakkere, meer ingetogen uitstraling verkiest zonder glas, onze en suite deuren kunnen aan uw wensen worden aangepast. Het unieke aspect van onze deuren ligt in de integratie van suitekasten aan beide zijden. Deze kasten kunnen op maat worden gemaakt als dichte opbergkasten of open displays voor uw persoonlijke items.

Bij De Lange Deuren staat maatwerk centraal. Wij werken met hoogwaardig hout en besteden aandacht aan elk detail om ervoor te zorgen dat uw en suite deuren en suitekasten niet alleen mooi, maar ook functioneel en duurzaam zijn. Onze ambachtslieden zijn bedreven in het realiseren van uw visie, of deze nu meer traditioneel of modern is.

Het draait allemaal om het creëren van een naadloze overgang tussen uw kamers en het toevoegen van een vleugje karakter aan uw interieur. Bij De Lange Deuren streven we ernaar om en suite deuren en suitekasten te maken die uw leefruimte verrijken en aanpassen aan uw levensstijl. Neem contact met ons op en ontdek hoe we uw ideeën kunnen vertalen naar prachtig vakmanschap.

Neem contact op

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen