Tripledoor

In onze showroom is een geweldig nieuw product te bewonderen, de tripledoor. Een luxe schuifdeur die bestaat uit meerdere delen. Deze luxe schuifdeur biedt een elegante oplossing voor een alledaags probleem: geluids- en warmtebeheersing in huis. Of het nu gaat om het scheiden van een keuken en een woonkamer of als afscheiding van een thuiswerkplek, de tripledoor is een slimme, stijlvolle en efficiënte keuze voor huiskamers.

Tripledoor als stille held in ruimteverdeling

In huizen waar keukengeluiden de rust van de woonkamer kunnen verstoren, reduceert de tripledoor het geluid. Deze effectieve oplossing voor ruimteverdeling vormt een solide barrière die geluidsoverlast verminderd.

Energiebesparing met de tripledoor

De tripledoor gaat verder dan alleen geluidsvermindering. In een tijd waarin we bewuster omgaan met energie, is deze luxe schuifdeur een waardevolle toevoeging. Door de keuken af te sluiten wanneer deze niet in gebruik is wordt de gegenereerde warmte efficiënter verdeeld. Dit zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, maar ook naar een milieuvriendelijke benadering van energiegebruik.

Geen vloerrail, wel stabiliteit en souplesse

De tripledoor maakt gebruikt van een innovatief ontwerp die aan het plafond bevestigd wordt. Dit biedt niet alleen stabiliteit, maar ook een prachtig zwevend effect. De deur beweegt soepel heen en weer zonder een storende vloerrail. Deze deur is niet alleen aantrekkelijk vanuit een praktisch oogpunt, maar ook als een stijlvol element in jouw interieur.   

Bewonder de tripledoor in de showroom

Ervaar de souplesse van deze wand in onze showroom. Met een eenvoudig maar innovatief design schuift de tripledoor vloeiend open en dicht. Wilt u het zelf ervaren? Maak dan nu een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Maak nu een afspraak

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen