Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Dit zijn de mogelijkheden van railsystemen voor schuifpuien

Een schuifpui is een prachtige toevoeging aan uw woning. Het brengt veel lichtinval, het is ruimte besparend en biedt de mogelijkheid om snel en efficiënt te luchten. Een schuifpui verbindt binnen met buiten. De schuifpui moet passen bij uw woning en uw wensen. Gelukkig zijn er diverse opties waar u uit kunt kiezen om het zo helemaal naar wens te maken. Zo kunt u kiezen uit verschillende railsystemen. De Lange Deuren licht de mogelijkheden toe.

Lees verder

Welke regels zijn er rondom het vervangen van een kozijn?

Is uw kozijn toe aan vervanging of wilt u een schuifpui of tuindeuren laten plaatsen? Dan is het handig om te controleren of hier bepaalde regels aan vast hangen en of er een vergunning nodig is. Hoe zit dat precies? Wij leggen het uit!

Lees verder

Op maat gemaakte stalen deuren

Stalen deuren zijn een aanvulling op ieder interieur. Geen wonder waarom dit type deur zo populair is! Stalen deuren maken iedere ruimte een stuk luxer en vormen de perfecte afscheiding tussen twee ruimtes. Bij De Lange Deuren kunnen we stalen deuren volledig naar uw wens op maat maken. Zo heeft u altijd unieke deuren die perfect passen in uw woning. Maar er zitten nog meer voordelen aan op maat gemaakte stalen deuren. Deze lichten we graag toe.

Lees verder

Dit moet u weten over houten kozijnen

Wanneer u uw woning gaat verbouwen, renoveren of laten bouwen dan heeft u diverse onderdelen waar u over na moet denken. Zo ook de kozijnen. Zijn deze aan vervanging toe of wilt u de standaard kozijnen laten vervangen door prachtige houten kozijnen? Dan helpt De Lange Deuren u graag verder. Houten kozijnen hebben niet alleen een lange levensduur, maar ook een mooie uitstraling. Wij vertellen u er meer over.

Lees verder

Binnendeur in de jaren 30 stijl

De jaren 30 woning en de bijbehorende stijl zijn populairder dan ooit! Veel mensen vallen voor het karakter van deze stijl. Het is een rustige, stijlvolle en wat verouderde stijl. De jaren 30 stijl heeft veel sfeervolle details, die het interieur meer karakter en warmte geven. Er bestaan ook binnendeuren die helemaal bij deze stijl passen. De Lange Deuren vertelt u hier meer over!

Lees verder

Isoleren? Vergeet de voordeur niet

Veel mensen kiezen ervoor om hun woning duurzamer te maken en deze te isoleren. Wat daarbij vaak wordt vergeten is de voordeur. Hier kan ongemerkt toch nog best wat tocht doorheen komen. Door voor een isolerende voordeur te kiezen die goed sluit, worden tocht en kou voorkomen. Voeg daarom ook een nieuwe voordeur toe aan uw energiebesparende plan.

Lees verder

Stalen deuren en wanden: de voordelen

Wie van veel licht en open ruimtes in het interieur houdt zit met stalen deuren en wanden helemaal goed. Een razend populaire woontrend die nog lang niet zal verdwijnen. Wie denkt aan een stijlvol interieur, denkt meestal direct aan een inrichting waar een stalen deur en/of wand een rol in spelen. Naast dat dit er prachtig uit ziet, heeft dit ook nog eens diverse voordelen. Wij zetten een aantal van deze voordelen op een rij.

Lees verder

Een revolutionaire kern voor paneel binnendeuren

De S-core kern voor paneel binnendeuren is door Weekamp Deuren ontwikkeld, met als resultaat een binnendeur van hoge kwaliteit en met diverse voordelen. U leest hieronder meer over deze nieuwe stabiele kern van de binnendeuren. Daarnaast geven wij diverse tips over hoe u een goede binnendeur kiest.

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15