Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Alles over de taatsdeur

Bent u op zoek naar een nieuwe binnendeur en wilt u iets anders dan normaal? Dan is een taatsdeur en dan met name een stalen taatsdeur wellicht iets voor u. Een taatsdeur neemt geen extra ruimte in en is makkelijk om te monteren. Er zijn dus geen grote wijzigingen nodig voor het plaatsen van een taatsdeur. Het is een mooie toevoeging aan uw interieur en heeft een luxe uitstraling.

Lees verder

Schuifpui of openslaande deuren

De keuze tussen een schuifpui of openslaande deuren kan best een lastige kwestie zijn. Openslaande deuren zijn voor het zicht mooier, maar een schuifpui heeft meer praktischere voordelen. Wij zetten de voor- en nadelen op een rij, zodat u gemakkelijker een keuze kunt maken.

Lees verder

Haal ruimtelijkheid in huis dankzij een binnendeur met glas

Binnendeuren worden vaak gezien als een minder belangrijk onderdeel van het interieur, terwijl deuren sfeerbepalend kunnen zijn in een woning. Een binnendeur met glas zorgt voor meer ruimtelijkheid en kan een echte eye-catcher in uw huis worden. Het grote voordeel van dit soort deuren is dat er veel natuurlijk licht wordt doorgelaten. Met name voor ruimtes in huis die vrij donker zijn, bieden deuren met glas de uitkomst!

Lees verder

Garagedeur met loopdeur

Een loopdeur in uw garagedeur biedt vele voordelen. Het is een slimme, mooie en goede manier om de garage nog praktischer te maken. U kunt dankzij de loopdeur snel uw fiets of grasmaaier pakken. Het is een gemakkelijke en comfortabele oplossing!

Lees verder

Betrek de hal bij de woonkamer

De hal is één van de eerste ruimtes die u ziet als u binnenkomt. Het sluit vaak direct aan op de woonkamer. Daarom is het mooi om deze ruimtes qua sfeer op elkaar aan te laten sluiten en de hal bij de woonkamer te betrekken.

Lees verder

Kledingkast onder een schuine wand

Heeft u een ruimte met een schuine wand en wilt u deze ruimte optimaal benutten? Dan is een kast op maat de ideale oplossing

Lees verder

Kamerhoge binnendeuren

Kamerhoge binnendeuren worden steeds populairder. Deze deuren komen van de vloer tot aan het plafond. Er zit dus geen raam of muur meer boven de deur.

Lees verder

De brandwerendheid van een deur

Bij de brandwerendheid van een deur hebben we het vaak over minuten: zoals 30 of 60 minuten. Maar zegt dit dan ook dat de brand daadwerkelijk een half uur of uur wordt tegengehouden? Dat is niet altijd zo. Het is afhankelijk van een aantal factoren. Wij vertellen u graag meer over de brandwerendheid van deuren.

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13