Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Stalen deuren en wanden: de voordelen

Wie van veel licht en open ruimtes in het interieur houdt zit met stalen deuren en wanden helemaal goed. Een razend populaire woontrend die nog lang niet zal verdwijnen. Wie denkt aan een stijlvol interieur, denkt meestal direct aan een inrichting waar een stalen deur en/of wand een rol in spelen. Naast dat dit er prachtig uit ziet, heeft dit ook nog eens diverse voordelen. Wij zetten een aantal van deze voordelen op een rij.

Lees verder

Een revolutionaire kern voor paneel binnendeuren

De S-core kern voor paneel binnendeuren is door Weekamp Deuren ontwikkeld, met als resultaat een binnendeur van hoge kwaliteit en met diverse voordelen. U leest hieronder meer over deze nieuwe stabiele kern van de binnendeuren. Daarnaast geven wij diverse tips over hoe u een goede binnendeur kiest.

Lees verder

Tips bij het aanschaffen van een nieuwe voordeur

Is uw voordeur dringend toe aan vervanging of past deze niet meer bij de stijl van het huis? Dan is het tijd om de zoektocht naar de perfecte voordeur te starten. Een voordeur is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Het is de deur waar visite voor het eerst doorheen gaat en waar u dagelijks doorheen stapt om uw huis in te gaan. Het is daarom belangrijk dat de voordeur goed bij de uitstraling van uw huis past. Naast een mooie uitstraling zijn er nog een aantal punten waar u op met letten bij het aanschaffen van een nieuwe voordeur. Wij geven tips!

Lees verder

De onbeperkte mogelijkheden van stalen deuren

Stalen deuren zijn een ware eyecatcher in iedere ruimte. De deuren geven uw interieur een mooie, stoere en industriële uitstraling. Dankzij het glas in de deuren geeft het een open karakter en sluit het een ruimte niet volledig af. De mogelijkheden van stalen deuren zijn eindeloos. Wij lichten de mogelijkheden graag toe.

Lees verder

De Lange Deuren viert vakantie van 29 juli t/m 20 augustus

Van 29 juli tot en met 20 augustus is De Lange Deuren gesloten wegens vakantie.

Lees verder

Luxe in huis: eiken binnendeuren

Binnendeuren zijn sfeerbepalend voor het interieur. Toch wordt dit vaak vergeten en dat is zonde! Zo kunnen eikenhouten deuren zorgen voor een warme en luxe uitstraling aan uw woning. Er zijn diverse soorten eiken deuren. Zo zijn er traditionele deuren met een rustieke uitstraling, maar ook schuifdeuren en paneeldeuren. Bij De Lange Deuren is er veel mogelijk.

Lees verder

Nieuwe voordeur laten plaatsen

Past uw voordeur niet meer bij uw woning? Of is de voordeur niet meer van goede kwaliteit en moet deze vervangen worden? Bij De Lange Deuren kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan voordeuren. Wij hebben voordeuren in diverse modellen, uitvoeringen, kleuren en materialen. Voor iedere woning hebben wij een prachtige voordeur die past bij de stijl van het huis. Een voordeur is medebepalend voor de uitstraling van uw woning. Daarom is het belangrijk dat deze goed past bij het huis en aansluit op uw wensen. Laat u adviseren door De Lange Deuren.

Lees verder

Praktische kunststof kozijnen

Tegenwoordig worden kunststof kozijnen vaker geplaatst dan houten kozijnen. Niet heel gek, want kunststof kozijnen gaan het langst mee en bieden diverse mogelijkheden voor ieder raam. Daarbij worden ze als praktischer gezien. Bent u op zoek naar kunststof kozijnen? Wij geven u hieronder meer informatie.

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15