Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Luxe in huis: eiken binnendeuren

Binnendeuren zijn sfeerbepalend voor het interieur. Toch wordt dit vaak vergeten en dat is zonde! Zo kunnen eikenhouten deuren zorgen voor een warme en luxe uitstraling aan uw woning. Er zijn diverse soorten eiken deuren. Zo zijn er traditionele deuren met een rustieke uitstraling, maar ook schuifdeuren en paneeldeuren. Bij De Lange Deuren is er veel mogelijk.

Lees verder

Nieuwe voordeur laten plaatsen

Past uw voordeur niet meer bij uw woning? Of is de voordeur niet meer van goede kwaliteit en moet deze vervangen worden? Bij De Lange Deuren kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan voordeuren. Wij hebben voordeuren in diverse modellen, uitvoeringen, kleuren en materialen. Voor iedere woning hebben wij een prachtige voordeur die past bij de stijl van het huis. Een voordeur is medebepalend voor de uitstraling van uw woning. Daarom is het belangrijk dat deze goed past bij het huis en aansluit op uw wensen. Laat u adviseren door De Lange Deuren.

Lees verder

Praktische kunststof kozijnen

Tegenwoordig worden kunststof kozijnen vaker geplaatst dan houten kozijnen. Niet heel gek, want kunststof kozijnen gaan het langst mee en bieden diverse mogelijkheden voor ieder raam. Daarbij worden ze als praktischer gezien. Bent u op zoek naar kunststof kozijnen? Wij geven u hieronder meer informatie.

Lees verder

De Lange Deuren schaatsclub

Iedere zondagochtend komt schaatsclub CC Boys samen op de schaatsbaan. De leuke, vitale ploeg bestaat uit 10 à 11 personen (afhankelijk van de opkomst).

Lees verder

Renovatie kozijn binnendeur

Is het kozijn van uw binnendeur toe aan een renovatie? De Lange Deuren biedt de juiste oplossing. Wij bekijken uw kozijn om te zien wat er precies moet gebeuren. We herstellen het kozijn of vervangen deze indien nodig. Met een ruim aanbod aan kozijnen kunnen wij altijd de juiste oplossing bieden voor uw binnendeur. U kunt vertrouwen op de goede service van De Lange Deuren.

Lees verder

Dubbele of enkele stalen deuren?

Stalen deuren zijn een prachtige toevoeging aan uw huis. Deze deuren stralen luxe uit en passen perfect binnen ieder interieur. Wanneer u voor stalen deuren gaat heeft u diverse keuzes. Van vlakverdeling tot soort deur: er is veel mogelijk! Zo heeft u ook de keuze tussen een enkele of een dubbele stalen deur. Wij vertellen u er meer over.

Lees verder

Kenmerken van een binnendeur

Een binnendeur is een belangrijk element binnen uw interieur. Er bestaan ontzettend veel soorten, modellen en mogelijkheden. Niet alleen het uiterlijk van de deur speelt een belangrijke rol bij uw keuze voor de juiste deur, ook de opbouw en de eigenschappen van de deur. Wij zetten de kenmerken van een standaard binnendeur voor u op een rij.

Lees verder

Welke beglazing moet u kiezen?

Heeft u nieuwe kozijnen en deuren nodig? Kies dan voor het totaalpakket en kies er direct het juiste glas bij. Het is belangrijk om genoeg aandacht te besteden aan de juiste keuze voor de beglazing. Niet alleen voor uw wooncomfort, maar ook voor uw energierekening.

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14