Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Welke hor is geschikt voor een schuifpui?

In de zomer zetten we graag allemaal de deuren en ramen open. Heerlijk frisse lucht in huis. Er is alleen één nadeel: muggen en ander ongedierte! De oplossing hiervoor is een hor. Dit is een ideaal hulpmiddel om de muggen buiten te houden. Een hor kan op een raam of een deur worden bevestigd, maar kan een hor ook op een schuifpui? Wij vertellen hier meer over.

Lees verder

Schuifdeurkast of zweefdeurkast

Een nieuwe kast kiezen is nogal een klus. Er zijn nogal wat keuzes en dan kunt u ook nog kiezen wat voor soort deuren u kiest voor de kast. Kiest u voor een schuifdeur of een zweefdeur? Geen idee wat het verschil is? Wij leggen het graag uit!

Lees verder

Kledingkast inrichten en organiseren

U kent het wel; u staat voor uw kast veel te lang te zoeken naar die ene goede broek. Maar die ligt ergens weggestopt in de garderobekast. Na lang zoeken heeft u eindelijk de broek gevonden, maar nu is de kledingkast een grote rommel. Voorkom dit door de kast goed in te richten en te organiseren. Wij geven tips!  

Lees verder

Trend van nu: stalen taatsdeuren

Ze zijn onwijs populair en we zien ze in steeds meer interieurs terugkomen: de stalen taatsdeuren. De deuren zijn toe te passen in ieder interieur: van modern tot klassiek en van landelijk tot minimalistisch. Het zijn prachtige deuren om bijvoorbeeld een mooie overgang te maken van de hal naar de woonkamer. Wat is een stalen taatsdeur precies en hoe kiest u de juiste deur voor uw woning? Wij leggen het uit!

Lees verder

Waar moet een veilige deur aan voldoen?

Veel mensen weten niet waar een veilige deur aan moet voldoen. Terwijl we wel met een veilig gevoel ons huis willen achterlaten. Bepaalde mensen houdt u liever buiten de deur. Een inbraak kan worden voorkomen met goed beveiligede deuren. Wij leggen uit waar een veilige deur aan moet voldoen.

Lees verder

Woning langer koelen dankzij kunststof kozijnen

Eindelijk is het zomer! Dat betekent dat de temperaturen stijgen en het steeds warmer wordt. Ook in huis. Soms is het fijn om binnen even af te koelen, maar in sommige huizen blijft de warmte erg hangen. Dankzij kunststof kozijnen kan uw woning langer koel blijven.

Lees verder

Veel gestelde vragen over binnendeuren

Binnendeuren zijn sfeerbepalend voor uw woning en interieur. Geen wonder dat er een groot aanbod is en dat de keuze voor de juiste deur lastig kan zijn. Daarnaast bestaan er verschillende soorten deuren, zijn de afmetingen anders en heeft u ook nog te maken met een draairichting. Wij zetten de meest gestelde vragen over binnendeuren op een rijtje.

Lees verder

Deurklink kiezen bij de binnendeur

Het nut van een deurklink is heel praktisch en simpel, maar dat hoeft niet te betekenen dat het er simpel uit moet zien. De deurklink en het overige deurbeslag zijn namelijk belangrijke onderdelen in het totaal aanzien van uw binnendeuren. Kies daarom voor deurklinken die passen bij het interieur, stijl van de deur en woning. Bij een landelijke deur past geen moderne deurklink en bij een strakke deur misstaat een deurklink met allerlei versieringen en details.  

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10