Nieuws

Lees hier meer over de laatste ontwikkelingen, tips en trics en de nieuwste trends. 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Isoleer uw woning met een nieuwe voordeur!

De huidige energieprijzen gaan door het dak heen. Met een variabel contract of een vast contract dat bijna afloopt, krijgt u waarschijnlijk te maken met hogere kosten dan eerst. Maar wat kunt u hiertegen doen? U kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld de verwarming een graadje lager te zetten, maar heeft u ook al eens nagedacht over een betere isolatie?

 

Lees verder

Een glazen schuifpui in combinatie met de nieuwe Anastasius collectie

De zomer komt er weer aan! De temperatuur begint alweer aardig op te lopen maar Nederland zou Nederland niet zijn als het weer niet compleet kan omslaan en er geen sprake is van een regelmatig regenbuitje. Een open veranda met een glazen schuifpui van De Lange Deuren biedt hier de perfecte oplossing voor.

Lees verder

Maak kennis met de nieuwe Anastasius Collectie!

Geuren en kleuren zijn onmisbare factoren in ons dagelijks leven. Zo kan alleen de geur van een verse kop koffie al bijzondere herinneringen oproepen. Met de nieuwe Anastasius Collectie die De Lange Deuren aanbiedt, wordt de warmte en gezelligheid uit de Horeca samengevat in vier sprekende finishes: Dark Blend, Bronze Blend, Mocca Blend en Champagne Blend. Een originele invalshoek!  

Lees verder

Dit zijn de mogelijkheden van railsystemen voor schuifpuien

Een schuifpui is een prachtige toevoeging aan uw woning. Het brengt veel lichtinval, het is ruimte besparend en biedt de mogelijkheid om snel en efficiënt te luchten. Een schuifpui verbindt binnen met buiten. De schuifpui moet passen bij uw woning en uw wensen. Gelukkig zijn er diverse opties waar u uit kunt kiezen om het zo helemaal naar wens te maken. Zo kunt u kiezen uit verschillende railsystemen. De Lange Deuren licht de mogelijkheden toe.

Lees verder

Welke regels zijn er rondom het vervangen van een kozijn?

Is uw kozijn toe aan vervanging of wilt u een schuifpui of tuindeuren laten plaatsen? Dan is het handig om te controleren of hier bepaalde regels aan vast hangen en of er een vergunning nodig is. Hoe zit dat precies? Wij leggen het uit!

Lees verder

Op maat gemaakte stalen deuren

Stalen deuren zijn een aanvulling op ieder interieur. Geen wonder waarom dit type deur zo populair is! Stalen deuren maken iedere ruimte een stuk luxer en vormen de perfecte afscheiding tussen twee ruimtes. Bij De Lange Deuren kunnen we stalen deuren volledig naar uw wens op maat maken. Zo heeft u altijd unieke deuren die perfect passen in uw woning. Maar er zitten nog meer voordelen aan op maat gemaakte stalen deuren. Deze lichten we graag toe.

Lees verder

Dit moet u weten over houten kozijnen

Wanneer u uw woning gaat verbouwen, renoveren of laten bouwen dan heeft u diverse onderdelen waar u over na moet denken. Zo ook de kozijnen. Zijn deze aan vervanging toe of wilt u de standaard kozijnen laten vervangen door prachtige houten kozijnen? Dan helpt De Lange Deuren u graag verder. Houten kozijnen hebben niet alleen een lange levensduur, maar ook een mooie uitstraling. Wij vertellen u er meer over.

Lees verder

Binnendeur in de jaren 30 stijl

De jaren 30 woning en de bijbehorende stijl zijn populairder dan ooit! Veel mensen vallen voor het karakter van deze stijl. Het is een rustige, stijlvolle en wat verouderde stijl. De jaren 30 stijl heeft veel sfeervolle details, die het interieur meer karakter en warmte geven. Er bestaan ook binnendeuren die helemaal bij deze stijl passen. De Lange Deuren vertelt u hier meer over!

Lees verder
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16