Projecten

Hier vindt u diverse wisselende projecten die door ons zijn uitgevoerd. Van voordeuren en kozijnen tot binnendeuren en kasten. Zo kunt u inspiratie op doen voor uw eigen woning!

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bezoek onze showroom

Scheidingswand van schuifdeuren in Enkhuizen

""Het was een top klus met een mooi eindresultaat. Ook de bewoners zijn erg blij met deze mooie woonoplossing!""

Onlangs hadden we een mooie klus in Enkhuizen. We mochten daar een scheidingswand plaatsen tussen de woonkamer en woonkeuken. De vakmannen van De Lange Deuren hebben de scheidingswand gemaakt door drie houten deuren met rookglas tussen de ruimtes te plaatsen. 

Lees verder

Tussendeur om de tocht tegen te gaan

"Dit is precies wat wij bedoelen!"

De bewoners van een monumentaal pand in de Rijp hadden erg veel last van tocht in huis. De tocht kwam via de voordeur binnen.

Lees verder

Goed geïsoleerde voordeur geplaatst in Heerhugowaard

"De nieuwe dikkere voordeur isoleert beter"

De voordeur van dit huis in Heerhugowaard was toe aan vervanging. De bewoners van het huis hebben gekozen voor een moderne rode voordeur met zijraam.

Lees verder

Stalen taatsdeur

"Een prachtige scheiding tussen twee ruimtes!"

Voor een klant mochten wij een prachtige stalen taatsdeur plaatsen. De stalen deur heeft een greep die over de volledige hoogte van de deur loopt. Er is gekozen voor een vlakverdeling met 4 vlakken, wat de deur een mooi uitstraling geeft. De stalen deur is geplaatst tussen de hal en de woonkamer. Een prachtige scheiding tussen twee ruimtes!

Lees verder

Kant-en-klare voor- en achterdeur

"Voor- en achterdeur met stijlvolle en authentieke uitstraling"

Voor een project in Enkhuizen heeft De Lange Deuren een kant- en klare voordeur en achterdeur mogen leveren en plaatsen. Beide deuren zijn afgespoten in een prachtige kleur, waardoor de klant er helemaal geen omkijken naar heeft.

Lees verder

Diverse deuren geplaatst

"Voor iedere woning heeft De Lange Deuren de juiste deur, kozijn of kast"

Zoveel huizen, zoveel stijl en wensen. Voor verschillende klanten hebben wij verschillende deuren mogen plaatsen. Van een sfeervolle voordeur tot een stoere stalen deur: bij De Lange Deuren kunt u voor ieder soort deur, kozijn of kast terecht.

Lees verder

Dubbele deuren tussen woonhuis en serre

"Geen kou meer in huis"

Lees verder

Voordeur + kozijn vervangen

"Een voordeur geeft uitstraling aan een huis"

Lees verder
1 2 3 4