Svedex

Vanaf 1954 is Svedex topproducent van binnendeuren en binnendeurkozijnen en is trots op haar Nederlandse roots. Daarnaast opereren zij ook op de Europese markt en blijven zij groeien. Het aanbod op het gebied van binnendeuren en binnendeurkozijnen is vernieuwend, creatief en veelzijdig. Svedex maakt eerlijke Nederlandse producten.

Svedex staat voor eerlijk en betaalbaar en zorgt ervoor dat een deur of kozijn echt van toegevoegde waarde is in uw huis. Stijlvolle binnendeuren en binnendeurkozijnen die gezien mogen worden, daar gaat Svedex voor. Dat Svedex maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan is terug te zien aan het PEFC en FSC® keurmerk. U koopt dus gegarandeerd een duurzame deur of kozijn en bent er van verzekerd dat alle deuren en kozijnen uit een duurzaam beheerd bos komen.

Als consument zijnde weet u vaak precies wat u wilt, Svedex speelt hierop in door de deuren en kozijnen het gewenste design te geven. Daarnaast komt het bedrijf met vernieuwende collecties en hebben zij oog voor detail zodat zij uw ideeën en wensen kunnen verwezenlijken.

Bent u benieuwd naar de stijlvolle en eerlijke binnendeuren of binnendeurkozijnen van Svedex? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen