Woning langer koelen dankzij kunststof kozijnen

Eindelijk is het zomer! Dat betekent dat de temperaturen stijgen en het steeds warmer wordt. Ook in huis. Soms is het fijn om binnen even af te koelen, maar in sommige huizen blijft de warmte erg hangen. Dankzij kunststof kozijnen kan uw woning langer koel blijven.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen. In het verleden werd kunststof ervaren als minder mooi en werd er eerder gekozen voor houten kozijnen. Tegenwoordig komt het steeds meer voor, vooral bij renovaties, dat oude houten kozijnen worden vervangen door de kunststof variant. Het onderhoud van kunststof is stukken minder en het allerfijnste is dat kunststof kozijnen warmte- en geluidsisolerend zijn.

Isolatie 

Kunststof kozijnen isoleren goed omdat ze voor een groot deel hol vanbinnen. Deze holte bevat stilstaande lucht, dat voor isolatie zorgt. In de holte staan ‘schotjes’ die kamers vormen in de kunststof kozijnen. Deze kamers zorgen voor de goede isolatie van kunststof kozijnen. In de winter houden de kozijnen de koud buiten en in de zomer weren ze de hitte, waardoor het binnen koeler blijft.

Voor de optimale isolatie is het belangrijk om de juiste beglazing te kiezen. Voor woonhuizen is HR++ glas aan te raden. Dit glas isoleert zeer goed, omdat er een coating op het glas zit en er een speciaal gas tussen de glazen zit. Hierdoor blijft de koelte langer in huis hangen. Houdt u de ramen overdag gesloten dan blijft de warmte langer buiten en blijft uw woning langer koel.

Kunststof kozijnen laten plaatsen

Wilt u kunststof kozijnen laten plaatsen? De Lange Deuren helpt u hier graag bij. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0228- 51 12 69. U kunt ook bij ons langskomen in de showroom aan de Nijverheidsweg 11, 1613 DZ Grootebroek.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen