Welke hor is geschikt voor een schuifpui?

In de zomer zetten we graag allemaal de deuren en ramen open. Heerlijk frisse lucht in huis. Er is alleen één nadeel: muggen en ander ongedierte! De oplossing hiervoor is een hor. Dit is een ideaal hulpmiddel om de muggen buiten te houden. Een hor kan op een raam of een deur worden bevestigd, maar kan een hor ook op een schuifpui? Wij vertellen hier meer over.

Bestaat er een hor voor een schuifpui?

Natuurlijk bestaan er ook horren die geschikt zijn voor een schuifpui. Er bestaan verschillende soorten die toegepast kunnen worden op de pui. Veel mensen hebben een schuifpui aan de achterkant van het huis. Dankzij de hor kunt u de deuren gewoon open zetten zonder dat er ongedierte naar binnen komt.

Mogelijkheden voor een hor

Er zijn een aantal mogelijkheden voor een hor. U kunt bijvoorbeeld kiezen om de schuifpui niet helemaal op te zetten en een normale maat hor te nemen. Maar u kunt er ook voor kiezen om speciaal ontwikkelde horren te nemen voor de schuifpui.

Soorten horren

Er zijn verschillende soorten horen waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u een schuifhordeur, gordijnhor of een deurhor plaatsen. De schuifhordeur werkt hetzelfde als een schuifdeur. Heeft u geen ruimte om een deur open te slaan? Kies dan daarvoor. Een horgordijn kan over de hele lengte van de schuifpui worden geplaatst. Het is een gordijn waar u gemakkelijk doorheen kunt lopen, maar waar muggen en ongedierte niet doorheen kunnen. Een hordeur raden wij aan om te plaatsen wanneer u maar één deel van de schuifpui opent en de rest gesloten laat.

Hor laten plaatsen

Bent u geïnteresseerd in een hor voor uw schuifpui? De Lange Deuren adviseert u graag over wat voor soort hor geschikt is voor uw schuifpui. Neem contact op via het contactformulier of bel naar 0228 – 51 12 69. U kunt natuurlijk ook bij ons langskomen in de showroom aan de Nijverheidsweg 11 in Grootebroek.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen