Waar u op moet letten bij het aanschaffen van een binnendeur

Een binnendeur is een belangrijk onderdeel in uw woning. Het verschaft niet alleen toegang tot de andere ruimtes van het huis, maar is ook sfeerbepalend. Welke binnendeur past het beste bij u en uw woning. Kiest u voor een binnendeur met of zonder klas? Welk deurbeslag past u toe en welke kleur vindt u het mooist? Met een beetje hulp van ons hopen wij u advies te kunnen geven over deze zaken. 

 

Binnendeur met of zonder glas?

Afhankelijk van waar de deur geplaatst wordt, kunt u kiezen voor een deur met of zonder glas. Wilt u graag meer lichtinval en een ruimtelijk gevoel? Dan kunt u het beste kiezen voor een deur met glas. Wilt u toch wat meer privacy? Kies dan voor een deur waar geen glas in zit. Dit gebeurt over het algemeen veel wanneer er ongewenst geluid uit een bepaalde kamer in huis komt, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een keuken of garage. Kies in dit geval dan voor een deur zonder glas. 

Welk deurbeslag past u toe?

De sfeer van uw huis en persoonlijke stijl bepalen mede de keuze voor een binnendeur. De Lange Deuren heeft verschillende binnendeuren waarmee u gemakkelijk kan combineren. De deur maakt u af met bijpassend deurbeslag. Kiest u voor messing, roestvrij staal, hout of ander materiaal? Wilt u dat de deur op slot kan of niet? Deze zaken moet u zich afvragen in aanloop naar het aanschaffen van een deur. De Lange Deuren geeft u hierover graag advies. 

Een nieuwe kleur voor uw deur

Er zijn tal van goede redenen te bedenken waarom u zou kiezen voor een nieuwe kleur van uw deur. Doordacht kleuren kiezen is echter een vak op zich. U kunt u gerust laten inspireren door bekende tv programma’s zoals RTL Woonmagazine en VT Wonen. Toch is het ook verstandig een professional te vragen om zijn of haar mening. Bij De Lange Deuren lopen wij al een tijdje mee dus adviseren wij u graag over de mogelijkheden voor de kleur van uw binnendeur. 

Bent u op zoek naar advies of heeft u vragen over de aanschaf van uw nieuwe binnendeur? Neem dan contact op met ons contactformulier of bel: 0228 51 12 69. 

 

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen