Waar moet een veilige deur aan voldoen?

Veel mensen weten niet waar een veilige deur aan moet voldoen. Terwijl we wel met een veilig gevoel ons huis willen achterlaten. Bepaalde mensen houdt u liever buiten de deur. Een inbraak kan worden voorkomen met goed beveiligede deuren. Wij leggen uit waar een veilige deur aan moet voldoen.

Het politiekeurmerk

Het belangrijkste aan een veilige deur is dat de deur zelf en het hang- en sluitwerk een politiekeurmerk heeft. Of de deur nou van hout, aluminium of kunststof is, het moet dit keurmerk bevatten. Dit is een keurmerk voor woningen die voldoen aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Zo wordt een kunststofdeur versterkt met staal en aluminium en houten buitendeuren hebben een eigen verstevigingssysteem. Inbrekers slaan een woning met goede beveiligingsmaatregelen graag over!  

Extra beveiliging

Wilt u toch nog iets meer zekerheid dan alleen een politiekeurmerk? Dan kunt u kiezen voor inbraakwerende middelen als metalen sluitnokken, zware en stabiele scharnieren en RVS-sluitstukken in het deurkader. Kies daarnaast voor een gecertificeerde cilinder, deze is beschermd tegen lock-picking. De deurklink wordt aan de binnenkant geschroefd en aan de buitenzijde zitten geen schroeven. Een inbreker komt er dus niet zomaar in.

De deuren van De Lange Deuren

Zijn uw deuren nog niet veilig genoeg? De Lange Deuren levert en plaatst deuren die wel voldoen aan alle veiligheidseisen. Wilt u met een gerust hart uw huis achter kunnen laten en op vakantie gaan? Kies dan voor een deur van De Lange Deuren.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0228 51 12 69. U kunt ook bij ons langskomen in de showroom aan de Nijverheidsweg 11, 1613 DZ Grootebroek.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen