Voordeuren met roosters

Voordeuren met roosters zorgen voor een nostalgische uitstraling. Deze voordeuren worden voornamelijk toepast in panden met een monumentaal karakter, maar kunnen ook op iedere andere woning worden toegepast.

De roosters geven voordeuren niet alleen de sfeer van vroeger, maar brengen ook licht en frisse lucht in de hal. Daarnaast vergroten de roosters de veiligheid, doordat het glas niet zomaar ingegooid kan worden.

De Lange Deuren levert diverse Weekamp voordeuren met een rooster daarin. De roosters zijn in diverse vormen en kleuren verkrijgbaar. De voordeur wordt wit voorgelakt en kan vervolgens worden voorzien van de door u gewenste kleur. Daarnaast kunt u ook zelf het deurbeslag kiezen, zodat de voordeur volledig bij de stijl van uw woning past. De voordeuren zijn gemaakt van massief hardhout, waardoor de voordeur lang mee gaat.

Er bestaan voordeuren waarbij het luikje van het rooster open kan. Hierdoor kunt u gemakkelijk luchten, zonder dat iedereen zomaar binnen kan lopen. Daarnaast zorgen de brede stijlen van de voordeur ervoor dat veiligheidsbeslag en sloten perfect toepasbaar zijn. Voor extra veiligheid raden wij u aan om te kiezen voor een inbraakwerende driepuntssluiting.

Bekijk hier ons volledige aanbod aan voordeuren. Mocht u nog vragen hebben kunt u bellen naar 0228 51 12 69 of maak gebruik van ons contactformulier.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen