Stalen deuren en wanden: de voordelen

Wie van veel licht en open ruimtes in het interieur houdt zit met stalen deuren en wanden helemaal goed. Een razend populaire woontrend die nog lang niet zal verdwijnen. Wie denkt aan een stijlvol interieur, denkt meestal direct aan een inrichting waar een stalen deur en/of wand een rol in spelen. Naast dat dit er prachtig uit ziet, heeft dit ook nog eens diverse voordelen. Wij zetten een aantal van deze voordelen op een rij.

Voordelen stalen deuren en wanden

Wat voor interieur u ook heeft, stalen deuren en wanden passen in elk interieur en in elke ruimte. Het sluit ruimtes op een mooie en open manier van elkaar af. Andere voordelen zijn:

Tijdloos en een echte eyecatcher

De combinatie van staal en glas gaan jaren mee. Houdt u van een modern interieur of kiest u liever voor klassiek of industrieel? Geen probleem, een stalen deur past in iedere ruimte. Nu, volgend jaar en alle jaren die daarop volgen; een stalen deur verveelt nooit en zal nooit misstaan. Daarbij oogt het materiaal exclusief en is het een echte eyecatcher.

Weinig onderhoud en duurzaam

Stalen deuren en wanden zijn nagenoeg onderhoudsvrij. De krachtig uv-filter in de coating houdt verkleuring tegen en een extra waxlaag is door de coating ook niet nodig. 

Maak geen gebruik van schuursponsen of schuurmiddelen. Op deze manier voorkomt u krassen. Pak af en toe wel de stofdoek erbij en neem het staal af met een natte doek. Zo blijft de deur mooi en stofvrij.

Meer lichtinval en een optisch ruimere uitstraling

Door de grote glaspartijen komt er meer licht binnen en wordt er een mooie overloop naar de diverse ruimtes gecreëerd. Nog een voordeel is dat de ruimte veel groter en lichter oogt.

Veel stylingsmogelijkheden

Er zijn eindeloze stylingsmogelijkheden als het gaat om het combineren van items met stalen deuren. Doordat de deur tijdloos is en overal bij past kunt u ieder interieuritem combineren. Een zwarte deur past overal bij!

Extra ruimte

Kiest u voor een stalen buitendeur met een stalen wand en plaatst u de deur bijvoorbeeld in de veranda? Dan creëert u extra ruimte en is het mogelijk om langer te genieten van het buiten zijn. Klinkt als een droom toch?

De mogelijkheden van stalen deuren bij De Lange Deuren

De Lange Deuren biedt een ruime keuze uit diverse typen stalen deuren. Wij luisteren naar uw wensen en beantwoorden graag uw vragen. Kom langs in onze showroom waar wij u adviseren over de mogelijkheden. Liever telefonisch contact? Dat kan via 0228 511269.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen