Stalen binnendeuren

Stalen binnendeuren: een echte trend die we in steeds meer interieurs terugkomen. Deze deuren passen binnen iedere interieur: van modern tot klassiek en van landelijk tot minimalistisch. Maar waarom vallen we allemaal als een blok voor deze deuren? Wij vertellen u er meer over.

Wat is er zo bijzonder aan een stalen binnendeur?

Stalen binnendeuren geven een moderne, chique en exclusieve look aan uw interieur. Doordat de deuren voor een groot deel uit glas bestaan zorgt het voor een ruimtelijk en open gevoel. De deuren zijn strak en tijdloos en passen daardoor in vrijwel ieder interieur.

Stalen binnendeuren kunnen in iedere ruimte

Niet alleen door het prachtige design zijn de deuren populair, ook de veelzijdigheid is één van de redenen dat de stalen binnendeuren zo geliefd zijn. Een stalen deur past in de keuken of de hal, maar kan ook dienen als slaapkamerdeur.

Soorten stalen binnendeuren

Er zijn verschillende soorten stalen binnendeuren. Stalen deuren zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

  • Stalen taatsdeuren: deze deuren draaien om hun eigen verticale as. De draaipunten bevinden zich aan de boven- en onderkant van de deur.
  • Stalen schuifdeuren: bij schuifdeuren wordt er gebruik gemaakt van een railsysteem met wielen. Dit is een praktisch en ruimtebesparend alternatief op een draaideur, omdat er geen zwaairuimte nodig is.
  • Stalen scharnierdeuren: deze draaien net zoals traditionele draaideuren in het kozijn.

Voordelen van een stalen binnendeur

  • Er zijn veel mogelijkheden in het uiterlijk van de deur; u kunt bijvoorbeeld zelf de vlakverdeling indelen.
  • De deuren geven uw woning een elegante touch.
  • Stalen binnendeuren passen in ieder interieur.
  • De deuren zijn duurzaam en stevig, en hebben dus een lange levensduur.
  • Stalen deuren zorgen voor een goede akoestische en thermische isolatie.

Wilt u meer weten over stalen binnendeuren of weten wat er in uw huis mogelijk is? Kom dan langs in onze showroom voor advies. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar 0228 – 51 12 69.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen