Specialist in tuindeuren

Langzamerhand maakt het winterse weer steeds meer plaats voor het zonnetje. Wat betekent dat het voorjaar en het mooie weer in aantocht zijn. Heerlijk om weer in de tuin van warmere temperaturen te genieten. Hoogtijd om de terrassen schoon te maken, de tuinmeubelen op te poetsen en de tuindeuren open te zetten. Met dit laatste kan De Lange u helpen. Al vele woningen zijn door ons voorzien van de perfecte tuindeur.

Diverse mogelijkheden voor tuindeuren

In de zomerse maanden leven we vaak buiten. Met tuindeuren van De Lange loopt u van binnen zo naar buiten. Er zijn diverse opties om uit te kiezen als het om tuindeuren gaat. Enkele deuren of juist dubbel, van schuif- tot openslaande deuren; er is veel mogelijk. Ze kunnen precies voor u op maat en smaak worden gemaakt. De Lange-Winnubst voert de deuren uit in hout, kunststof en aluminium. De tuindeuren worden door ons geleverd en gemonteerd. Daarnaast bestaan er diverse opties in vormen van de ruiten. In onze eigen werkplaats in Zwaagdijk wordt alles op maat gemaakt. Ook voor sloten en beslag bent u bij ons aan het juiste adres. De sloten die De Lange gebruikt hebben een Politie keurmerk. Dit betekent dat de deuren altijd goed beveiligd en anti-inbraak zijn. Ons team is gespecialiseerd in tuindeuren en gaat graag voor u aan de slag.

Meer informatie over tuindeuren

Ziet u het ook zitten om zodra het zonnetje schijnt uw tuindeuren open te zetten? Kom dan langs in onze showroom. Samen met u nemen we alle mogelijkheden en wensen door om u uiteindelijk van passende deuren te voorzien. Op onze website staan diverse voorbeelden van tuindeuren geplaatst door De Lange, klik hier om deze te bekijken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0228 511 269 of gebruik maken van ons contactformulier.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen