Slim gebruik maken van de ruimte

Schuine daken leveren vaak veel ruimteverlies op, waardoor u ongemerkt toch veel onbenutte bergruimte heeft op bijvoorbeeld uw zolder. Een normale kast plaatsen tegen deze schuine wand levert alsnog een onbenutte ruimte op.

Met onze ruime expertise en kennis omtrent het maken van meubels, kunnen wij voor u een passende kast maken die perfect aansluit op uw schuine wand. Zodoende levert u niet teveel vloeroppervlakte in en maakt u handig gebruik van opbergruimte die anders onbenut blijft.

Creëer overzicht of nieuwe ruimte

Indien u veel spullen op zolder heeft staan, is een mooi afgewerkte kast onder een schuine wand een uitstekende oplossing. Hierin kunt u bijvoorbeeld uw kerst- of wintersportspullen buiten het zicht opbergen en creëert u overzicht op in de kamer. Door kasten onder een schuine wand te laten plaatsen, heeft u bijvoorbeeld meer ruimte om een extra slaapkamer te creëren op uw zolder.

Specialist in houten kasten en ander maatwerk

De Lange is specialist op het gebied van o.a. houten kasten. Wij kunnen deze volledig op maat maken en hebben meerdere voorbeelden waar u uit kunt kiezen. Heeft u een idee voor een kast of ergens een mooi voorbeeld gezien? Neem de afbeelding mee naar de winkel en wij maken een passend voorstel. U kunt ons bellen via 0228 51 12 69 of maak gebruik van ons contactformulier.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen