Radiator ombouw

Radiatorbekleding geeft uw woning een mooie uitstraling. Stoort u zich ook aan de vaak lelijke, kale radiatoren en zit het uw woongenot in de weg? Wij toveren uw radiator om tot een echte eyecatcher of laten deze juist wegvallen in uw interieur!

Gaat de warmte verloren door de bekleding van een radiator?

U hoeft zich geen zorgen te maken dat er warmte verloren gaat. Doordat er ruimte tussen de vensterbank en de bekleding overblijft, kan de warmtecirculatie onverhinderd doorgaan. U heeft keuze uit vele verschillende afwerkingen, zo kunt u de radiatorbekleding helemaal naar eigen behoeften afstemmen.

De voordelen van radiatorombouw

De voordelen van het ombouwen en bekleden zijn eindeloos, maar mocht u nog niet overtuigt zijn zetten wij deze nog even voor u op een rijtje.

  • Veiligheid: Door de radiator te bekleden voorkomt u dat kinderen of huisdieren nog tegen een (te) warme radiator aanlopen.
  • Radiatorbekleding is een snelle manier om uw radiator op te knappen en eenvoudig uw interieur te verfraaien.
  • U kunt de radiator geheel naar eigen behoeften afstemmen, van een landelijke stijl tot strakke vormgeving. Dit zorgt voor een optimaal woongenot!

De voordelen van radiator ombouw zijn eindeloos. Bij De Lange Deuren staat veiligheid voorop. We bouwen de radiator uiteraard zo mooi mogelijk om maar we vinden het vooral belangrijk dat uw kinderen, huisdieren en natuurlijk uzelf niet het risico loopt om tegen een (te) hete radiator te lopen!

Wilt u meer weten?

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat een radiator ombouw kan toevoegen in uw woning? De Lange Deuren staat voor u klaar met een breed assortiment aan radiatorbekleding. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0228 51 12 69.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen