Praktische kunststof kozijnen

Tegenwoordig worden kunststof kozijnen vaker geplaatst dan houten kozijnen. Niet heel gek, want kunststof kozijnen gaan het langst mee en bieden diverse mogelijkheden voor ieder raam. Daarbij worden ze als praktischer gezien. Bent u op zoek naar kunststof kozijnen? Wij geven u hieronder meer informatie.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn bestand tegen weersinvloeden en hebben een levensduur van wel 50 jaar. De beschermende afwerklaag zorgt ervoor dat ze onderhoudsarm zijn. Eens in de zoveel tijd een behandeling zorgt ervoor dat de kunststof kozijnen langer meegaan en flexibel blijven. Daarbij is het zaak om de kozijnen schoon te maken met speciale schoonmaakmiddelen, of gewone schoonmaakmiddelen die geen bleek of schuurmiddelen bevatten. Voor een langere levensduur is het mogelijk om de kozijnen te laten herkleuren en repareren door een specialist. De specialist gebruikt hiervoor een speciale pvc pasta en wordt in exact dezelfde kleur gemengd als de kleur van het kozijn. Wilt u een kozijn op maat laten maken? De Lange Deuren helpt graag.

Voordelen kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen bieden de volgende voordelen:

  • Kunststof kozijnen zijn isolerend, waardoor u op energiekosten bespaart;
  • Lange levensduur van de kozijnen;
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen worden voorzien van RAL-kleuren;
  • Diverse mogelijkheden zoals een houtnerf;
  • Sterk materiaal;
  • Gemakkelijk toepasbaar.

Belangrijk om te weten als het gaat om kunststof kozijnen

Naast de vele voordelen zijn er enkele nadelen te noemen:

  • Moeilijker om in een andere kleur te schilderen;
  • Niet mogelijk om gaten te boren in de kozijn.

De Lange Deuren kunststof kozijnen

De Lange Deuren heeft een tal van mogelijkheden als het gaat om kunststof kozijnen. Naast de levering van de kozijnen kunt u er ook voor kiezen om de kozijnen door onze specialisten te laten plaatsen.

Benieuwd wat De Lange Deuren voor u kan betekenen? Neem voor meer informatie contact met ons op. Ook kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen