Op maat gemaakte stalen deuren

Stalen deuren zijn een aanvulling op ieder interieur. Geen wonder waarom dit type deur zo populair is! Stalen deuren maken iedere ruimte een stuk luxer en vormen de perfecte afscheiding tussen twee ruimtes. Bij De Lange Deuren kunnen we stalen deuren volledig naar uw wens op maat maken. Zo heeft u altijd unieke deuren die perfect passen in uw woning. Maar er zitten nog meer voordelen aan op maat gemaakte stalen deuren. Deze lichten we graag toe.

Altijd zicht

Een standaard binnendeur sluit de ruimte echt volledig af, het is niet mogelijk om er doorheen te kijken. Een stalen deur zorgt ervoor dat het zicht wordt vergroot en u tot na de deur kunt kijken. Vindt u de look van stalen deuren heel mooi, maar wilt u niet dat u er doorheen kunt kijken? Kies dan voor rookglas of melkglas. Zo combineert u de mooie uitstraling met rust.

De ruimte lijkt optisch groter

Doordat de ruimte niet meer wordt afgesloten en er licht vanuit de andere ruimte kan komen lijkt een kamer optisch groter. Daarnaast creëert een stalen deur eenheid doordat de verschillende ruimtes bij elkaar worden betrokken. Dit zorgt vervolgens weer voor rust en balans.

Stalen deur is geschikt voor iedere ruimte

Veel mensen denken dat een stalen deur alleen geschikt is voor tussen de woonkamer en de hal. Hier wordt de deur dan ook het vaakst geplaatst. Maar wist u dat wij stalen deuren voor iedere ruimte op maat kunnen maken? Ook voor de badkamer, de slaapkamer of inloopkast kunnen wij prachtige stalen deuren maken in diverse uitvoeringen.

Volledig naar uw wens

Eén van de grootste voordelen van stalen deuren is dat u deze volledig naar uw wens kunt samenstellen. Wilt u schuifdeuren of liever een draaideur? Gaat u voor een grote greep of liever een subtiele kleine greep? Kiest u voor rookglas of gaat u voor helder glas? Alles is mogelijk! Bij De Lange Deuren adviseren wij u over de mogelijkheden en stellen we samen met u de stalen deur naar wens samen.

Wilt u ook stalen deuren in uw woning? Kom langs in de showroom. Wij helpen u graag verder!

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen