Ontdek onze Weekamp Deuren in De Grote Tuinverbouwing

We zijn trots om te delen dat de prachtige Weekamp-deuren die wij aanbieden recentelijk te zien zijn geweest in meerdere afleveringen van De Grote Tuinverbouwing op SBS. Deze afleveringen bieden een inspirerend kijkje in hoe kleur, stijl en vakmanschap een woning kunnen transformeren. Hieronder leest u meer over de specifieke keuzes en toepassingen van onze deuren in verschillende afleveringen.

Aflevering 28: Landelijke Stijl en Karakter

In aflevering 35 is de WK6542-B2 deur geplaatst, perfect passend in een landelijke en vintage stijl. Djamilla: "In Maarssen wilde ik een klassieke stijl creëren met aardetinten en diepe rood/bruin accenten. De kraalprofilering van de deur en het brons getinte glas voegden een unieke charme toe, perfect aansluitend bij de bestaande klassieke elementen en het opvallende behang."

Aflevering 31: Diepte en Licht

Aflevering 36 presenteerde de WK6316-C3 deur met brons getint glas. Djamilla vertelt: "De bewoners wilden meer verbinding met de hal, dus kozen we voor een deur met brons getint glas. Dit geeft een speels en uniek effect, terwijl het licht binnenkomt en een gevoel van diepte creëert. De witte basis van de deur zorgt voor rust en harmonie in het interieur."

Aflevering 37: Een Opfrisbeurt met Veel Kleur

In aflevering 37 werd gekozen voor de WK6501-C3 schuifdeur, geplaatst bij KNGF Geleidehonden. Djamilla legt uit: "Bij KNGF heb ik de ontmoetingsruimte aangepakt met veel kleuren die overeenkomen met hun huisstijl. De schuifdeur kreeg een stoere witte make-over met een bijpassende rail en deurgreep, wat een frisse en moderne uitstraling gaf aan de ruimte."

Aflevering 38: Kleur en Sfeer

In aflevering 38 werd de WK6306-C binnendeur in een prachtige groene uitvoering gepresenteerd. Deze deur brengt samenhang en sfeer in de woning. Interieurstylist Djamilla vertelt: "Linda wilde meer kleur in haar woonkamer. De donkergroene kleur in de woonkamer en de lichtgroene tint in de keuken zorgen voor een dynamische en sfeervolle omgeving. De nieuwe barstoelen en het groene kleed versterken dit effect, terwijl de grote hoekbank een uitnodigende plek voor het hele gezin creëert."

Wilt u uw huis ook transformeren met onze stijlvolle en kwalitatieve deuren? Bezoek dan onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie en advies

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen