Nieuwe kozijnen in oudste huisje Lutjebroek

De Lange Deuren heeft van het oudste huisje van Lutjebroek de kozijnen mogen vervangen. Het huis stamt uit 1817 en heeft prachtige authentieke details. Zodra er wat vervangen of gerepareerd moet worden aan een oud huis, moet er rekening worden gehouden met deze mooie oude details. De Lange Deuren heeft een kozijn geplaatst dat goed past bij de stijl van het huis. Bovenin komt nog prachtig glas-in-lood.

 

Het plaatsen van glas-in-lood in kozijnen gaat vaak samen met het plaatsen van dubbel glas. Het glas-in-lood wordt dan tussen de ruiten van het dubbelglas geplaatst. Er is gekozen voor houten kozijnen, om zo de stijl van het huis te bewaren.

Houten kozijnen vervangen

Kozijnen worden blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden en krijgen veel te verduren. Wacht niet te lang met het vervangen van kozijnen, zodra u kleine mankementen ontdekt is het zaak om de kozijnen snel te vervangen. Oude kozijnen isoleren vaak niet meer zo goed, wat zorgt voor tocht en warmte verlies. Dankzij de nieuwe houten kozijnen blijft de warmte binnen en bespaart u op uw energiekosten.

Een ander voordeel van houten kozijnen is dat dit materiaal gemakkelijk te bewerken is. De kozijnen kunnen gemakkelijk worden geschilderd, zodat het kozijn goed bij uw woning past. Daarnaast heeft het een warme en echte uitstraling. Heeft u schade aan uw houten kozijn? Dan kan dit gemakkelijk worden gerepareerd. Bij kunststof en aluminium kozijnen is dit vaak veel lastiger.

Wilt u uw woning ook weer laten stralen en de juiste uitstraling geven? Oude, verrotte kozijnen doen afbreuk aan het uiterlijk van uw huis. De Lange Deuren kan voor u de kozijnen vervangen. Wij zorgen ervoor dat de oude kozijnen eruit worden gehaald en de nieuwe er in worden geplaatst, zodat u huis weer als nieuw is!

Neem voor meer informatie contact met ons op via 0228 – 51 12 69 of vul ons contactformulier in.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen