Mogelijkheden voor een maatwerk kast

Indien u op zoek bent naar nieuwe opbergmogelijkheden in huis, is een maatwerk kast een uitstekende oplossing. Maatwerk kasten passen bijvoorbeeld onder een schuine wand of in een ongebruikte hoek in uw woning. Zo neemt de maatwerk kast niet onnodig veel ruimte in, maar heeft u toch een nieuwe plek om uw spullen op te bergen.

Het ontwerpen en maken van een maatwerk kast vereist specialistisch vakmanschap. Met onze jarenlange ervaring in de meubelmakerij hebben wij deze deskundigheid in huis en kunnen wij voor iedere klant – en iedere portemonnee – een maatwerk kast creëren.

Verschillende maatwerk kasten

De Lange levert een breed assortiment aan kasten. Enerzijds kunt u in onze showroom komen kijken naar een aantal standaard kasten die wij kunnen leveren, maar anderzijds zijn de mogelijkheden voor een maatwerk kast natuurlijk vrijwel onbeperkt. Grote, kleine, vierkante, ronde, hoge of lage maatwerk kasten; alles is mogelijk bij ons in Grootebroek (West-Friesland). Onderstaand een aantal mogelijkheden voor maatwerk kasten. 

Maatwerk draaideurkast

Een draaideurkast is de meest verkochte kastsoort en is voorzien van 1 of 2 deuren die met behulp van scharnieren geopend kunnen worden. Een maatwerk draaideurkast is een uitstekende oplossing wanneer u een draaideurkast wilt die precies aansluit bij uw wensen en woning. Heeft u bijvoorbeeld een nis in uw slaapkamer waarin u uw kleding wilt opbergen, dan kunnen wij hier op een mooie manier een maatwerk draaideurkast inmaken. Zo heeft u een mooie opbergmogelijkheid voor uw kleding, zonder dat dit extra ruimte kost in uw slaapkamer.

Maatwerk schuifdeurkast

In onze showroom hebben wij een aantal standaard schuifdeurkasten staan die in beperkte mate (bijv. kleur en grootte) aangepast kunnen worden aan uw wensen. Heeft u meer wensen qua materiaal of afwerking, dan is een maatwerk schuifdeurkast een goede manier om meer opbergruimte te creëren. Met een schuifdeurkast heeft u aan een soepele schuifbeweging genoeg om toegang te krijgen tot de opgeborgen spullen in de kast.

Maatwerk vouwdeurkast

De Lange heeft de afgelopen jaren verscheidene maatwerk vouwdeurkasten afgeleverd in de regio West-Friesland. Afhankelijk van de maat van de kast, kunt u kiezen voor een enkel- of dubbelzijdige vouwdeurkast. Dit betekent dat de maatwerk vouwdeurkast geopend kan worden met één of twee vouwdeuren. Het gebruik van een vouwdeur in een kast is een handige manier om de ruimte in een kleine slaapkamer goed te benutten. De maatwerk vouwdeurkast heeft, indien geopend, minder ruimte nodig dan bijvoorbeeld een maatwerk draaideurkast.

Maatwerk boekenkast

Een maatwerk boekenkast kan een pronkstuk zijn in een interieur. Een op maat gemaakte boekenkast kan bijvoorbeeld in elke houtsoort, formaat en afwerking worden gecreëerd en geïnstalleerd. Zo heeft u een maatwerk boekenkast die precies past bij uw interieur en nauw aansluit op uw wensen. Grote vakken, afgewisseld met kleine vakken en eventueel gecombineerd met afgesloten vakken; alles is mogelijk voor uw maatwerk boekenkast!
Met onze ervaring kunnen wij de fraaiste, slimste en meest flexibele oplossingen voor u creëren om uw boeken overzichtelijk op te bergen. Laat u eens vrijblijvend adviseren over de beste oplossing voor uw bibliotheek. Want boeken mogen gezien worden en een fraaie (maatwerk) boekenkast is een sieraad in uw interieur.

Maatwerk inloopkast

Heeft u een kleine slaapkamer over die u graag wilt gebruiken als inloopkast? Dan kunnen wij, met onze ruime ervaring, hier een maatwerk inloopkast van maken. Een maatwerk inloopkast is een kast die direct aansluit op uw wensen en eisen. Zo kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten, afwerkingen, formaten en bijvoorbeeld indelingen van de maatwerk inloopkast. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een combinatie van vakken en hangers, waarin u desgewenst uw kleding kunt neerleggen of op kunt hangen. Uw stropdassen, ondergoed of horloges kunt u heel mooi kwijt in lades en een speciale vakkenkast voor schoeisel is vaak ook een overzichtelijke manier om schoeisel op te bergen.

Specialist in maatwerk kasten

De Lange is, met zijn vestiging in Grootebroek, centraal gelegen in West-Friesland en werkt in een groot gebied met klanten uit bijvoorbeeld Hoorn, Enkhuizen en Enkhuizen. Wij zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot specialist in maatwerk, waaronder maatwerk kasten en maatwerk kozijnen. Daarnaast bieden wij een breed standaardassortiment aan binnendeuren en buitendeuren. Vanzelfsprekend kunnen deze deuren ook maatwerk geleverd worden.

Wilt u meer weten over ons mooie bedrijf? Bezoek dan onze vestiging aan de Nijverheidsweg 11 in Grootebroek, bel ons op 0228 511269 of stel een vraag via ons contactformulier.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen