Mogelijkheden binnendeur, buitendeur en maatwerkdeur

Bent u op zoek naar een nieuwe deur? Dan bent u bij De Lange aan het juiste adres. Wij zijn dé deurenleverancier van West-Friesland en omstreken. Wij bieden een breed assortiment binnendeuren en buitendeuren, maar kunnen ook compleet maatwerk leveren voor uw deuren.

Binnen- en buitendeuren

Als u op zoek bent naar een binnendeur of een buitendeur, nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan onze showroom in Lutjebroek. Hier hebben wij een groot aantal deuren staan waar u uit kunt kiezen. Onze standaard assortiment bestaat uit binnendeuren en buitendeuren van Weekamp, Skantrae en Svedex. Ook bieden wij deuren aan van Northgo, Bruynzeel en Austria.

Maatwerk deuren

Voor specifieke wensen met betrekking tot binnendeuren en buitendeuren, bieden wij ook maatwerk deuren aan. Voorbeelden hiervan zijn deuren in grote afmetingen, met glas in lood ramen of speciale profileringen/panelen.

Deurenspecialist van West-Friesland

Naast het leveren, maken en plaatsen van ramen kunt u bij De Lange ook terecht voor ander maatwerk. Zo leveren wij ook deuren, kasten, kozijnen en andere producten vanuit een werkplaats en showroom in Lutjebroek. Vanuit deze showroom werken wij voor een grote verscheidenheid aan klanten in bijvoorbeeld Grootebroek, Venhuizen, Bovenkarspel, Hoogkarspel, Enkhuizen en Andijk.

Wilt u meer weten over binnendeuren of uw eigen maatwerk binnendeur samenstellen? Kom langs in onze showroom in Lutjebroek, maak een afspraak via 0228 511269 of maak gebruik van ons contactformulier, wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen