Magnetisch slot

Een magneetslot staat niet alleen heel mooi, het maakt uw woning ook veiliger en stiller. Er steekt geen dagschoot uit, waardoor u er niet achter kunt blijven haken. Een magneetslot oogt netjes en strak. De deuren sluiten zachtjes en geruisloos. Hierdoor worden beschadigingen aan het kozijn voorkomen.

Hoe werkt een magneetslot?

Een magneetslot werkt op basis van magnetisme. Bij het sluiten van de deur, trekken magneten de dagschoot uit de deur. Hierdoor wordt de deur vergrendeld. Een deur met een magneetslot kan evengoed met een deurkruk geopend worden. Maar bij het openen steekt er geen dagschoot meer uit.

Verschillende varianten

De Lange Deuren levert onder andere magneetsloten van Intersteel. Deze zijn verkrijgbaar in vier varianten: een loopslot, cilinder dag- en nachtslot, een klavier dag- en nachtslot en een badkamer-/toiletslot. Het unieke van een aantal van deze sloten van Intersteel is een blokkeer systeem van de dagschoot. Hierdoor hebben alle typen sloten dezelfde sluitplaat. Dit maakt de montage van de sloten makkelijker en verkleint de kans op fouten bij het plaatsen.

De montage van de magneetsloten kan eenvoudig en snel gebeuren. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van dezelfde inbouw- en freesmaten als bij een standaard slot. Wanneer de deur gesloten is, ziet u geen sluitplaat. Dit zorgt voor een prachtige afwerking van de deur.

Magnetisch slot in uw eigen woning

Wilt u ook deuren met sloten die mooi en strak zijn afgewerkt? Dat kan dankzij het magneetslot. De Lange Deuren vervangt uw huidige sloten vakkundig voor de magneetsloten. Wilt u meer weten over dit hang- en sluitwerk? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0228 – 51 12 69.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen