Luxe in huis: eiken binnendeuren

Binnendeuren zijn sfeerbepalend voor het interieur. Toch wordt dit vaak vergeten en dat is zonde! Zo kunnen eikenhouten deuren zorgen voor een warme en luxe uitstraling aan uw woning. Er zijn diverse soorten eiken deuren. Zo zijn er traditionele deuren met een rustieke uitstraling, maar ook schuifdeuren en paneeldeuren. Bij De Lange Deuren is er veel mogelijk.

Eiken binnendeur volledig op maat

Bij De Lange Deuren kunnen we de eiken binnendeur volledig op maat maken. Zowel voor bestaande bouw als nieuwbouwwoningen hebben wij een geschikte oplossing. Daarnaast kunnen wij de eiken binnendeur aanpassen naar uw wens. De deur wordt samengesteld uit eikenhouten planken. U kunt kiezen uit hoeveel planken de deur mag bestaan. Daarnaast kunt u kiezen of de banen horizontaal of verticaal moeten zijn. U kunt hier een aantal voorbeelden van deuren bekijken.

Deurbeslag voor eiken binnendeuren

Bij eiken deuren hoort ook mooi deurbeslag. Gelukkig hebben we bij De Lange Deuren een ruim assortiment waar u uit kunt kiezen. Houdt u van strakke deurklinken of heeft u het liever wat landelijker? Alles is mogelijk! Wij adviseren u hier graag over. In onze showroom kunt u diverse voorbeelden bekijken.

Kozijnen eiken binnendeuren

De binnendeuren van eikenhout kunnen in uw bestaande kozijn worden geplaatst. Wilt u voor het complete plaatje gaan? Kies dan voor eiken kozijnen. De combinatie van de eiken binnendeuren met de mooie kozijnen geven een prachtig karakter aan uw interieur.

Eiken geeft karakter aan uw interieur

De binnendeuren zijn gemaakt van massief hout en zijn daardoor erg sterk. Ze kunnen wel tegen een stootje en gaan lang mee. Het heeft een lange levensduur, zeker als u de deuren netjes laat afwerken. Eikenhout is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan eenvoudig worden aangepast. Iedere deur bestaat uit andere planken en daarom is iedere deur uniek. Hierdoor geven de eiken deuren uw interieur een uniek en bijzonder karakter.

Wilt u eiken binnendeuren in uw woning laten plaatsen? U bent bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen