Kast op maat laten maken

Een kast is een essentieel onderdeel van het interieur van uw woning. Daarom moet de kast zo goed mogelijk bij de rest van uw interieur passen. Een op maat gemaakte kast is een zeer praktisch meubelstuk. Hierdoor kunnen ook loze ruimtes gemakkelijk worden benut.

 

Verschillende typen kasten

De Lange Deuren biedt u de mogelijkheid om uw eigen kast op maat te laten maken. Vroeger werden kasten altijd gezien als objecten die veel ruimte in namen. Inmiddels kunnen kasten zó op maat worden gemaakt waardoor ze overal worden geplaatst. Ook onder schuine muren kunnen gemakkelijk kasten worden gemaakt.

Kast op maat voor ieder interieur

U kunt de kast geheel zelf samenstellen en volledig aanpassen naar uw persoonlijke voorkeur. U geeft de maten en uw wensen door en wij doen de rest. Heeft u een landelijk interieur? Dan kunt u kiezen voor een landelijke kast. Hetzelfde geldt voor andere ontwerpen. Daarnaast kunt u ook verschillende materialen combineren: hout met glas, een spiegel op de kast, vlakken in de deuren en ga zo maar door.

U bepaalt ook geheel zelf de indeling van de kast. Wilt u veel hangruimte of liever planken? Wij maken de kast zo dat het aansluit op uw wensen. U kunt de kast geheel zelf samenstellen door de afmetingen van de kast op te nemen en de gewenste stijl te omschrijven.

Wilt u meer weten over het op maat laten maken van een kast? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel: 0228 511 269.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen