Kamerhoge binnendeuren

Kamerhoge binnendeuren worden steeds populairder. Deze deuren komen van de vloer tot aan het plafond. Er zit dus geen raam of muur meer boven de deur.

Kamerhoge binnendeuren worden extra strak door de scharnieren en sluittechnieken te verwerken in de muur en de deur zelf. Hierdoor krijgt de deur een moderne en strakke uitstraling. Het is ook mogelijk om een kamerhoge taatsdeur te laten plaatsen. De deur heeft dan 2 scharnieren: in het plafond en in de vloer. Er is dus geen kozijn. Dit versterkt de minimalistische uitstraling van de deur.

Deur op maat laten maken

Bij De Lange Deuren kunnen wij diverse deuren leveren en voor u op maat maken. Zo weet u zeker dat de deur perfect in uw woning past. Bij kamerhoge binnendeuren komen wij de maten opmeten en maken vervolgens de deur op maat. U heeft daarbij keuze uit diverse materialen, kleuren en uitvoeringen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en wat goed binnen uw interieur past.

Kamerhoge binnendeuren zijn ideaal als u nog een aluminium of stalen deur heeft met een opdekdeur. Heeft de huidige deur een bovenlicht, dan hoeft deze niet dichtgemaakt en gestuct te worden. De kamerhoge deur zal de ruimte namelijk opvullen.

Montage van de deur

Bij De Lange Deuren ontzorgen wij u graag van begin tot eind. Wij verzorgen de montage en het afhangen van de deur. U heeft er geen omkijken naar en kunt dankzij onze service snel genieten van uw prachtige kamerhoge binnendeuren.

Door de kamerhoge binnendeuren krijgt uw woning een mooie moderne uitstraling. U kunt de volledige deuropening van plafond tot de vloer gebruiken, waardoor er een mooi ruimtelijk effect ontstaat.

Wilt u een prachtige kamerhoge deur laten plaatsen? Kom dan langs bij De Lange Deuren om de mogelijkheden te bespreken. Wij adviseren u graag.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen