Haal ruimtelijkheid in huis dankzij een binnendeur met glas

Binnendeuren worden vaak gezien als een minder belangrijk onderdeel van het interieur, terwijl deuren sfeerbepalend kunnen zijn in een woning. Een binnendeur met glas zorgt voor meer ruimtelijkheid en kan een echte eye-catcher in uw huis worden. Het grote voordeel van dit soort deuren is dat er veel natuurlijk licht wordt doorgelaten. Met name voor ruimtes in huis die vrij donker zijn, bieden deuren met glas de uitkomst!

Diverse soorten glas

Wanneer u kiest voor een binnendeur met glas heeft u keuze uit verschillende soorten glas. Een aantal mogelijkheden zijn:

  • Blank glas: dit glas heeft maximale transparantie. Het past bij iedere deur.
  • Blank-facet glas: de randen van blank-facet glas zijn geslepen. Dit geeft een mooie uitstraling en net een beetje extra’s aan het glas.
  • Satijn glas: dit glas is ondoorzichtig, maar laat wel voldoende licht door. Voor een beetje extra privacy is dit een goede optie.
  • Gezandstraald glas met blanke rand: bij dit glas is het grootste deel ondoorzichtig, enkel de buitenste randen zijn doorzichtig. Hierdoor ontstaat er een spannende doorkijk naar een andere ruimte.
  • Glas in lood: geef uw binnendeur een prachtige klassieke uitstraling met glas in lood. Ook hier zijn diverse mogelijkheden in.

Ruim assortiment aan binnendeuren met glas

Bij De Lange Deuren hebben we een ruim assortiment aan binnendeuren. Van volledig gesloten tot binnendeuren met glas van boven tot onder; alles is mogelijk. U kunt hier een voorproefje bekijken. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? In onze showroom kunt u voorbeelddeuren bekijken en geven wij u advies over geschikte binnendeuren voor uw woning.

Een mooie, maar vooral passende binnendeur, kan in iedere gewenste maat (max. 300 cm hoog en 120 cm breed) door onze medewerkers worden gemonteerd. Wij regelen het opmeten, plaatsen en monteren van de binnendeur met glas volledig voor u.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen