Garagedeur kopen

Als u een garagedeur gaat kopen wordt u overspoeld met verschillende mogelijkheden waaruit u kan kiezen. Wij geven u een overzicht met mogelijkheden voor garagedeuren.

De stijl

Over het algemeen is het gebruikelijk dat u de stijl van uw garagedeur uitkiest op basis van de stijl van uw huis. Heeft u een landelijke woning? Dan kies u voor een klassieke uitstraling. Woont u in een modern nieuwbouw huis, dan kiest u voor een deur met een moderne uitstraling. 

Het materiaal

Van welk materiaal moet de nieuwe garagedeur zijn gemaakt? Gaat u voor iets onderhoudsvrij of toch voor de één van de verschillende soorten hout. De Lange Deuren heeft verschillende soorten hout waaruit u kunt kiezen. Denkt u hierbij voorbeeld aan Eiken, Mahonie, Stijgerhout, Barnwood, Red Cedar en Afrormosia hout. 

Horizontaal of verticaal

U kunt zelf kiezen of u de panelen op de garagedeur horizontaal of verticaal geplaatst wilt hebben. Dit geeft een andere loop aan uw garage en woning. 

Rails over het plafond of rails naar de zijkant

Trekt u de garagedeur liever van beneden naar boven open of schuift u deze liever een kant op? Ook dit is een onderdeel waar over nagedacht moet worden.

Met of zonder loopdeur

Als u een garagedeur koopt kiest u dan voor een loopdeur of niet? Natuurlijk is een loopdeur wel erg handig voor het in- en uitlopen van de woning. Daarnaast komt u met de fiets ook gemakkelijk door de deur en hoeft u de garage niet in zijn geheel te openen. 

Sloten

Goede sloten, we kunnen het niet genoeg benadrukken. Sloten zijn nou eenmaal erg belangrijk voor de veiligheid van u, uw woning en uw bezittingen. Wij kunnen sloten in de garagedeur plaatsen die voorzien van het politiekeurmerk Veilig Wonen. 

Wilt u graag goed advies over garagedeuren? Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 0228 511 269. U kunt ook langskomen in onze showroom aan de Nijverheidsweg 11 in Grootebroek.  

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen