Eikenhouten deuren

Een eikenhouten deur staat prachtig binnen ieder interieur. Een eikenhouten deur heeft een stijlvolle en klassieke uitstraling en geeft uw woning net wat extra’s. Wij vertellen u graag wat meer over eikenhouten deuren.

Waarom een eikenhouten deur?

Iedere plank van een eikenhouten deur heeft een unieke structuur. Geen enkele deur is dus hetzelfde. Eikenhout is een enorm sterk materiaal en heeft een zeer lange levensduur. Van een eikenhouten deur heeft u dus lang plezier.  

Eigenschappen van eikenhout

De kern van het eikenhout is donkerbruin van kleur. Het hout dat wat meer naar de buitenkant gaat is wat meer een mengsel van lichtbruin, geel en wit. Eikenhout is vooral erg duurzaam en het is daarnaast gemakkelijk te bewerken. Een eikenhouten deur is isolerend, dus warmte en kou worden tegengehouden.

Mogelijkheden met eikenhouten deuren

Een eikenhouten deur brengt heel veel mogelijkheden met zich mee. Een eikenhouten duur is volledig naar uw wensen aan te passen. U kunt de deur een laklaag geven, een patroon geven, verven of vernissen. En met hout zijn bijzondere maten geen probleem, want eikenhouten deur zijn eenvoudig op maat te laten maken.

Soorten eikenhouten deuren

Er bestaan diverse soorten eikenhouten deuren. Bij De Lange Deuren hebben we deuren waarbij de planken zowel verticaal als horizontaal in de deur kunnen worden geplaatst. Daarnaast kan er ook uit het aantal planken worden gekozen. Wij bespreken graag samen met u alle mogelijkheden en opties.

Eikenhouten deur laten plaatsen

Bent u geïnteresseerd in een eikenhouten deur? De Lange Deuren adviseert u graag welke deur goed binnen uw interieur past. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0228 – 51 12 69. U bent ook van harte welkom in onze showroom aan de Nijverheidsweg 11 in Grootebroek.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen