Een kast met schuifdeuren

Een kast met schuifdeuren heeft minimaal twee deuren die in de kast hangen en voor elkaar schuiven. Deze zijn de laatste jaren steeds populairder geworden en bestaan in diverse stijlen. Hierdoor passen de kasten met schuifdeuren binnen elk interieur. De schuifdeuren hebben diverse voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte die u bespaart!

Ruimte besparen én extra opbergruimte door schuifkasten

Een kast met schuifdeuren is een ideale oplossing voor een kleine ruimte. Er is namelijk geen ruimte nodig voor een openslaande deur. Hierdoor hoeft er minder ruimte leeg gelaten te worden en is er meer ruimte voor bijvoorbeeld een bed.

Kasten met schuifdeuren zijn vaak erg hoog, soms reiken ze zelfs tot het plafond. Hierdoor biedt de kast extra veel opbergruimte. Daarnaast kunt u bij de aanschaf van een kast met schuifdeuren zelf de indeling bepalen. Waar wilt u de planken hebben, wilt u graag lades in de kast of juist veel hangruimte? De keuze is aan u!

Een kast met schuifdeuren in uw eigen stijl

Schuifkasten hebben vaak vlakke deuren, wat ervoor zorgt dat de kast oogt als één geheel. Het is ook mogelijk om één van de deuren te voorzien van een spiegel. Daarnaast bestaan er deuren met (melk)glas of een werkje erin. De Lange Deuren kan de kast met schuifdeuren volledig voor u op maat maken. Wij maken de kast volledig naar uw wensen. Kiest u voor hout of voor kunststof? Welke indeling wilt u hebben en aan welke afmeting zit u te denken?

Het kan ook zo zijn dat u nog geen idee heeft hoe de kast eruit moet komen te zien. In dat geval adviseren wij u graag over de juiste oplossing. Samen met u maken we een passend ontwerp. Bent u helemaal tevreden, dan maken we de kast voor u op maat.

Wilt u meer informatie over een kast met schuifdeuren of weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0228 51 12 69. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom aan de Nijverheidsweg 11 in Grootebroek.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen