Dubbele of enkele stalen deuren?

Stalen deuren zijn een prachtige toevoeging aan uw huis. Deze deuren stralen luxe uit en passen perfect binnen ieder interieur. Wanneer u voor stalen deuren gaat heeft u diverse keuzes. Van vlakverdeling tot soort deur: er is veel mogelijk! Zo heeft u ook de keuze tussen een enkele of een dubbele stalen deur. Wij vertellen u er meer over.

Enkele stalen binnendeur

Een enkele stalen binnendeur is niet alleen mooi om te zien, maar zorgt ook voor veel lichtinval in de kamer. Een enkele stalen deur met glas is geschikt als afscheiding tussen de hal en de woonkamer. Maar ook voor de slaapkamer of kantoorruimte zijn stalen deuren een prachtige toevoeging. De binnendeur maakt een ruimte direct een stuk luxer. U kunt kiezen uit verschillende vlakverdelingen en soorten glas. Zo stelt u zelf uw ideale enkele stalen binnendeur samen. Dankzij de tussendeur wordt er privacy gecreëerd, maar is de ruimte door het glas niet afgesloten van de andere.

Dubbele stalen binnendeuren

Een groots entree van uw kamer of kantoor creëert u met dubbele, openslaande deuren van staal. Heeft u een ruim entree waar dubbele deuren passen? Dan zijn dubbele stalen deuren een mooie toevoeging. Door het brede oppervlak van de deuren ontstaat er een entree die bezoekers welkom heet. Een mogelijkheid van dubbele stalen binnendeuren zijn taatsdeuren. De scharnieren van de deuren bevinden zich aan de onderzijde in de vloer en aan de bovenzijde van het kozijn. Het scharnierpunt zit dus in de vloer. Taatsdeuren kunnen aan beide kanten open. Deze mogelijkheid bestaat ook bij enkele stalen binnendeuren. Met dubbele stalen binnendeuren kunt u eenvoudig een kamer in een kamer maken. Doordat de ruimte wordt afgesloten ontstaat er privacy, maar het verkleint de kamer niet doordat er glas in de kozijnen zit.

Diverse mogelijkheden van stalen deuren

Zoals u leest is er veel mogelijk met stalen deuren. Laat u in onze showroom door één van onze specialisten adviseren. Daar kunt u ook diverse voorbeelden van stalen deuren bekijken.

Hulp nodig?
E-mail
E-mail
Telefoon
Telefoon
Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen